RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sensasjonell seier til Kasakhstan

Foto: Timur Nisametdinov (Ap)
Sist oppdatert:
Slo Norge i lagsprinten i Canada.

Det ble Kasakhstan som stakk av med seieren på herrenes lagsprint i Quebec i Canada fredag kveld.

Kasakhstanerne overrasket alle da de kom i mål foran Russland og Norge.

Norges førstelag med Anders Gløersen og Eirik Brandsdal klarte ikke å henge med teten på slutten, og måtte se seg fornøyd med en tredjeplass foran Norges andrelag, bestående av John Kristian Dahl og Pål Golberg.

- Jeg kan vel si at vi på en måte er godt fornøyd med dette, for vi klarte en plass på pallen, men helt fornøyde er vi likevel ikke. Vi hadde to lag som var med helt i teten. Vi var absolutt med på å dominere denne lagsprinten, men det er forskjell på tredjeplass og seier, og det var seieren vi hadde siktet oss inn på i dag, sa den norske treneren Ulf Morten Aune til NTB.

- Konkurransen her var veldig tøff og tett, og når vi klarer tredje- og fjerdeplassen er det selvsagt grunn til å sette pris på det, men alt lå til rette for at vi kunne ha vunnet dette, og det er årsaken til at jeg er fornøyd med en liten reservasjon, sa Aune.

Også de norske jentene måtte nøye seg med tredjeplass fredag kveld. For Norges førstelag gikk Maiken Caspersen Falla og Celine Brun-Lie.

Jentene var lenge med i teten, men måtte til slutt se seg slått av USA og Tyskland.

Se resultatlisten her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere