RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sensasjonelt comeback

Foto: RONALD WITTEK (Afp)
Sist oppdatert:
To uker etter endt kreftbehandling er Bjarte Myrhol tilbake på banen.

I august fikk den norske landslagsspilleren påvist testikkelkreft, og har siden da hvert gjennom to cellegiftkurer for å bli kvitt sykdommen.

Den siste ble avsluttet 4. oktober, altså for to uker siden. Nå er Myrhol tatt ut i troppen til Rhein-Neckar Löwen forna helgens seriekamp i tysk serie mot Göppingen, melder TV 2 Sporten.

- Egentlig ventet vi ikke å ha ham tilbake før i januar, men Bjarte er visst laget av noe helt spesielt, sier trener Gudmundur Gudmundsson til Morgenweb.

Ifølge Gudmundsson har Myrhol hatt enorm fremgang spesielt de siste ti dagene, og er klar til å gjøre en innsats for laget. Det er ikke ventet at Myrhol får mye spilletid, men han ønsket å hjelpe laget nå da han følte seg bedre.

- Bjarte er en spiller som betyr mye for laget, enten bak benken, på benken eller på banen, sier Gudmudsson.

Nylig sa Myrhol i fra om at han er klar til å gjøre en innsats for Norge i EM om tre måneder.

- Personlig er jeg sikker på at jeg er klar for å være en sentral aktør for Norge i mesterskapet, så får treneren avgjøre om jeg er god nok, sa Myrhol til TV 2.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere