RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sensasjonelt norsk VM-gull

Sist oppdatert:
- Det er ikke sant! Eller, det er sant! Sportssjef Finn Aamodt vet ikke hva han skal tro etter at Even Wetten lørdag ble verdensmester og Petter Andersen fikk bronse på 1.000 meter skøyter.

Wetten gikk 1.000-meteren på tiden 1.10.10. Han slo nærmeste utfordrer, Jan Bos fra Nederland, med 22 hundredeler. Petter Andersen delte bronsen med Pekka Koskela fra Finland. Andersen gikk i mål på 1.10,63.

- Det er ikke sant. Eller det er sant. Men det er ikke til å tro. Vi visste at sprinterne var i god form, men vi hadde siktet de inn på 1500-meteren i morgen, sier Finn Aamodt til TV 2 Nettavisen.

Nedturen skøytelandslaget opplevde da Øystein Grødum måtte trekke seg fra både 5.000- og 10.000-meteren grunnet sykdom, forsvant som dugg for solen da Even Wetten gikk inn til bestetid på 1.000-meteren i VM enkeltdistanser i Inzell.

22-åringen fra Hamar falt på gårsdagens 500-meter. Hvilken revansje!

- Dette her trengte vi virkelig. Vi visste at det ville komme nå, denne helgen. Men vi hadde vært veldig fornøyd med bronse i dag. Det er helt sinnssykt! konstaterer Aamodt.

- Hvordan tar Wetten den overraskende seieren?

- Han er veldig rolig, faktisk. Men han er selvfølgelig veldig glad. Han snakker om 1.500-meteren i morgen, og det er et godt tegn, sier Aamodt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere