RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sensasjonslag på vei mot opprykk

Foto: GETTY IMAGES
Sist oppdatert:
Sunderland er allerede klare for Premier League-spill neste sesong. Men bak dem har et relativt ukjent sensasjonslag markert seg sterkt i kampen om direkte opprykk.

For Wigan har skapt store bølger i engelsk førstedivisjon. Det relativt ukjente laget har karret seg opp til en andreplass i Football League Championships.

De to beste lagene fra serien er sikret direkte opprykk til neste sesongs Premier League-spill.

Lørdag spilte Wigan uavgjort 1-1 på bortebane mot Preston.

Ipswich kjemper også om direkte opprykk, og etter at de knuste bunnlaget Crewe 5-1 lørdag, deler de nå poengsum med Wigan.

Og manager Paul Jewell var godt fornøyd.

- Det er opp til oss nå. Det hadde vært fint om Crewe kunne vinne mot Ipswich, men vi kan ikke stole på det, sa han ifølge BBC etter kampen.

Begge lagene har 84 poeng, men Wigan har sluppet inn mindre mål på hjemmebane. Og hvem som blir klare for Premier League blir avgjort i en spennende siste runde, hvor Wigan møter Reading i en tøff kamp på hjemmebane. Ipswich møter bunnlaget Brighton på bortebane.

Preston, Derby, West Ham og Reading kjemper om å få spille kvalifisering.

Wigan Athletics eies av Dave Whelan, som visstnok har lovt manager Paul Jewell 40 millioner pund dersom laget rykker opp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere