Gå til sidens hovedinnhold

Sent Silva-mål sikret spansk seier

Colombia var bare fem minutter unna uavgjort mot verdensmesterne.

SPANIA - COLOMBIA 1-0: Det var nummer én mot nummer 50 på Fifa-rankingen som møttes i Madrid. Det skulle være enkel match for den regjerende verdensmesteren, men ble det absolutt ikke.

Bortelaget imponerte
Colombia skapte en rekke sjanser foran den spanske landslagskeeperen Iker Casillas, som hadde gleden av å spille hjemme på Santiago Bernabeu.

Både Udinese-spilleren Juan Guillermo Cuadrado og Wigan-spissen Hugo Rodallega hadde gode muligheter til å gi gjestene ledelsen, uten å utnytte disse sjansene.

I stedet ble David Silva matchvinner med sin scoring fem minutter før slutt.

Klassisk Navas
Målet kom etter strålende forarbeid av Jesus Navas. Sevilla-vingen er ikke kjent som noen drømmemotstander for venstrebacker verden rundt, og var det heller ikke onsdag.

Navas gjorde som han pleier; og den kjappe, lille finten var akkurat nok til å få det rommet han trengte for å slå et innlegg.

Navas slo ballen lavt og hardt mot første stolpe, der David Silva ventet. Manchester City-stjernen styrte elegant inn kampens eneste mål.

Nesten for Villa
David Villa er på jakt etter den spanske målrekorden og var nær ved å få den da han kom til skudd etter et kvarters tid. Skuddet gikk dessverre for Villa i stolpen.

Spania er uansett tilbake på vinnersporet etter tap mot Argentina og Portugal, samt uavgjort mot Mexico, i sine tre siste kamper.

.

Kommentarer til denne saken