*Nettavisen* Sport.

Sentral Moa da Hannover vant

Foto: Marit Hommedal (Afp)

Mohammed Abdellaoue sterkt delaktig i Hannovers førstescoring.

22.08.10 07:58

HANNOVER-EINTRACHT FRANKFURT 2–1: Mohammed Abdellaoue fikk umiddelbar tillit overgangen fra Vålerenga tidligere i uka, da Hannover lørdag sesongdebuterte hjemme mot Eintracht Frankfurt. Det ble ikke noe mål, men 24-åringen skulle likevel bli sentral da Hannover kapret sin første trepoenger for året.

Den tidligere Vålerenga-spissen jobbet på sedvanlige, utrettelige vis, og allerede midtveis i førsteomgangen fikk han sin belønning: Moa jaget en tilsynelatende håpløs ball, stresset Frankfurts høyreback, som slo en håpløs ball inn mot egen sekstenmeter.

Konstantin Rausch takket og bukket, og hamret ballen inn fra rundt 20 meter.

Eintracht Frankfurt slo fort tilbake, og utlignet etter et skudd via tverrliggeren fem minutter senere, men i andreomgangen dreide det meste seg om Hannover og gamle, norske kjenninger.

Didier Konan Ya var sjelden ivrig på Hannover-flanken, og sto for både skudd i treverket og i nettmaskene i andreomgangen.

Faktisk kunne de to tidligere Tippeliga-spillerne begge ha scoret da Eintracht Frankfurt noen minutter før slutt foretok nok en horribel tversoverpasning i eget forsvar. Denne gang på egen femmeter, og både Abdellaoue og Konan Ya var kjapt frampå - bare for Frankfurts sisteskanse Oka Nikolov å få stoppet ballen på streken med et skikkelig tigersprang.

Dermed – ingen nettkjenning for Moa i debuten – men absolutt godkjent, selv om Abdellaoue ikke hadde like mye ballbesittelse som han er vant med fra Vålerenga-tida. Hovedpersonen selv var også fornøyd med egen innsats.

- Det var helt herlig å få gjennomført debuten og jeg er fornøyd med prestasjonen. Det tar nok litt tid før jeg blir kjent med lagkameratene, men håper det går seg til relativt raskt. Jeg spiller på et godt lag med gode spillere, som er trygge med ballen, sier Mohammed Abdellaoue til Aftenposten.no.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.