RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Afp/Scanpix

Ser du hvem hun ligner på?

Sist oppdatert:
Cheyenne har stolte familietradisjoner å leve opp til.

For 16 år siden debuterte en ung og uerfaren amerikaner ved navn Tiger Woods som profesjonell golfspiller i Greater Milwaukee Open.

Torsdag var det Tigers niese, Cheyenne Woods, sin tur til å gjøre sin profesjonelle debut.

- Veldig nervøs
Det startet lovende for den 21 år gamle jenta, men hun fikk trøbbel på niende hull og endte med tre over par 75 etter den første runden av Wegmans LPGA Championship - sesongens andre major-turnering.

Woods innrømmer at hun var nervøs før debuten.

- Jeg var skikkelig spent. Jeg har ventet og ventet på denne dagen. Jeg var veldig nervøs før mitt første slag, men jeg var så glad for å være der ute, sier hun ifølge USA Today.

Til tross for at nervøsiteten kanskje spilte den uerfarne jenta et puss, var hun brukbart fornøyd med måten hun gjennomførte debuten på.

- Jeg er ganske fornøyd med hvordan jeg spilte i dag. Det var noen misser her og der, men jeg hadde en bra dag, sier hun.

Fikk melding av onkel
Woods innrømmer at det er stort å spille sammen med noen av de beste og mest kjente golfspillerne i verden.

- Det er litt skummelt der ute sammen med Yani Tseng og Paula Creamers, men jeg må bare gå ut der og gjøre mitt beste, sier hun videre.

Onsdag tikket det også inn en tekstmelding fra onkel Tiger, som ønsket niesen lykke til i proffdebuten.

- Tiger er veldig støttende og fortalte meg at jeg skulle stole på ferdighetene mine, ha det gøy og være tålmodig, forteller hun.

Woods ble individuell ACC-mester i 2011, og gikk for tre uker siden ut fra universitetet med en grad i kommunikasjon. 21-åringen gjorde seg svært bemerket i collegetiden, og vant 30 turneringer som junior.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere