RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ser ikke prøvespiller

Foto: Bjørn Sigurdsøn (Scanpix)
Sist oppdatert:
Tromsø-trener Steinar Nilsen er fortsatt på sykehus, og får ikke vurdert prøvespiller Teemu Turunen.

Steinar Nilsen ble forrige uke innlagt på Universitetssykehuset i Tromsø. Der ligger Tromsø-treneren fortsatt, hvor han sliter med en kraftig luftsveisinfeksjon. Det betyr at han ikke får tatt prøvespiller Teemu Turunen, som er på prøvespill i Tromsø denne uka, nærmere i øyesyn.

- Uproblematisk
Det plager ikke sportslig leder, Morten Kræmer, nevneverdig.

- Steinar har sett ham på video, mens resten av trenerteamet har nok av kompetanse til å vurdere Teemus kvaliteter, sier Kræmer til Nettavisen.

- Det der er helt uproblematisk, og trenerteamet har full kontroll, hevder TILs sportslige leder.

For tiden ledes Tromsø-treningene av assistenttrener Agnar Christensen. Mandag kunne både han og Morten Kræmer se nærmere på den finske 20-åringen. Kræmer likte hva han så.

- Det gikk veldig bra, understreker han.

- Teemu fikk vist frem noe av de kvalitetene vi forventer at han har, i tillegg ser vi at han har veldig gode basisferdigheter.

Kan få kontrakt denne uka
Selv om finnen, med 53 kamper og åtte mål for KooTeePee i den finske toppserien bak seg, fortsatt har noe å gå på når det gjelder fysikk og tempo, kan han ende opp med et kontraktsforslag før han reiser hjem til Finland på fredag.

- Vi tar ingen avgjørelser ennå, men det kan hende at han får et tilbud fra oss før han reiser hjem fredag, bekrefter Kræmer overfor Nettavisen.

Teemu Turunen er Bosman-spiller. Han brukes først og fremst offensivt på midtbanen.

PS. Trener Steinar Nilsen ble lagt inn på sykehus forrige torsdag. Bortsett fra å bekreftet innleggelsen, vil Kræmer ikke kommentere Nilsens tilstand.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere