*Nettavisen* Sport.

Serena: - Maria er sexy

Serena Williams vet en ting eller to om sex-appeal. Nå skryter hun av Maria Sharapova, som ifølge Serena har sex-appeal så det holder. Se bildene.

10.11.04 13:40

Denne uken braker Serena sammen med nettopp Sharapova i WTA Championships i Los Angeles. De åtte beste kvinnelige tennisspillerne skal gjøre opp seg imellom hvem som er best, og i markedsføringen har arrangørene brukt Sharapova for alt hva hun er verdt.

Den blonde russiske jenta er avbildet på alle turneringsplakater med skriften «The closer you sit ... the hotter it gets».

Og Serena Williams liker det hun ser.

- Jeg digger bena hennes på bildet. De er så sexy, sier Williams, som er den første til å innrømme at sex selger. Også i tennis.

- Hvis du ikke er klar for å selge bilder, har du ingen plass i denne turneringen. Dessverre, jeg hater å si det, men sex selger, sier hun.

Williams har nærmest gjort det til en vane å stille i utfordrende og tettsittende klær når hun spiller tennis. Hun designer en rekke av klærne sine selv.

Foruten Williams og Sharapova deltar Amelie Mauresmo, Lindsay Davenport og de russiske jentene Anastasia Myskina, Vera Zvonareva, Svetlana Kuznetsova og Elena Dementieva i WTA Championships.

Er du enig med Serena? Ta en titt på bildene under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.