Gå til sidens hovedinnhold

Serena Williams «sulten» på comeback

Serena Williams sier hun lenge har vært «sulten» på å komme tilbake i tennissirkuset. Neste uke gjør hun comeback i storturneringen i Miami.

Den tidligere verdenseneren har vært borte fra topptennisen i ni måneder på grunn av en kneskade, men nå bekrefter hun at det er 100 prosent sikkert at hun stiller i den store turneringen i Miami neste uke.

– Det er klart det betyr mye for meg å komme tilbake igjen, for jeg skal ikke legge skjul på at det kribler i beina nå. Jeg har hatt vondt når jeg har sett de andre spille turneringer. Jeg har rett og slett vært sulten på å komme tilbake i lang tid nå, sier Serena Williams.

Hun har ikke spilt siden hun gikk til topps i Wimbledon-turneringen i juli i fjor. Det betyr at hun har falt ned til sjuendeplass på verdensrankingen, men målet er å komme tilbake på toppen igjen.

– Når jeg nå vender tilbake skal jeg gi alt jeg har, og jeg kan love at jeg skal gjøre alt som er mulig for å vippe Justine Henin-Hardenne (Belgia) vekk fra topplassen på verdensrankingen, sier Serena Williams.

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger