PARIS SAINT-GERMAIN - REIMS 4-0:

Marco Verratti, Sergio Ramos, Danilo Pereira, samt et selvmål av Wout Faes sørget for storseier og tre nye poeng til den suverene ligalederen.

Gledelig for den franske hovedstadsklubben var det også at Lionel Messi var tilbake på banen etter at han har vært ute med koronasykdom siden begynnelsen av januar. Den argentinske stjernen ble byttet inn i det 63. minutt og var nest siste PSG-spiller på ballen på 3-0-scoringen etter kun fire minutter på banen.

Les også: Zlatan avslører Mbappé-samtaler: - Ville dratt dit hvis jeg var han

Verratti åpnet scoringsballet like før pause da en avslutning på halvvolley gikk via den venstre stolpen og inn.

Etter 62 minutter doblet Ramos ledelsen for PSG etter en corner. Angel Di Maria slo inn mot Danilo Pereira, som fikk forsøket sitt stoppet på streken. På returen dukket imidlertid Ramos opp, som på sitt andre forsøk fikk pirket ballen over streken.

Se scoringen her:

Den tidligere Real Madrid-stjernen har slitt stort med skader etter overgangen til PSG i fjor sommer. Søndagens kamp var spanjolens femte for den franske gigantklubben.

Kun fem minutter senere var Verratti i aksjon foran Reims-målet igjen. Lionel Messi mottok ballen etter en corner, og tredde videre til Verratti på 14-15 meter. Italieneren fyrte av, og denne gangen gikk ballen via Faes og opp i det høyre hjørnet.

- Marco Verratti, har du sett? Det hører ikke med til ting som skjer ofte, sa en forbauset Direktesport-kommentator Per-Jarle Heggelund da italieneren scoret nok en gang.

Etter hvert ble det imidlertid kjent at Ligue 1 krediterte Reims' Wout Faes for selvmål, slik at Verratti kun ble stående med det ene målet.

Men om ikke det var nok vartet Danilo Pereira opp med en rakett femten minutter før slutt. Avslutningen fra langt hold gikk via en Reims-spiller og opp i det høyre hjørnet.

Dermed endte det med en oppskriftsmessig 4-0-seier for PSG.