RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Serie A-keeper klar for Viking

Sist oppdatert:
Viking har hentet keeperen Anthony Basso fra den italienske Serie A-klubben Udinese.

Anthony Basso har de seneste sesongene vært tredjekeeper i Udinese, melder Stavanger Aftenblad. Nå tyder det meste på at Frode Olsen ikke blir tilbudt ny kontrakt med Viking.

- Basso har skrevet under på en kontrakt ut sesongen 2006, bekrefter Vikings administrerende direktør Bjarne Berntsen overfor TV 2 Nettavisen.

Hentet fra Udinese
Anthony Basso er 25 år gammel, og har tidligere spilt under Vikings trener Roy Hogdson i den italienske Serie A-klubben Udinese.

- Jeg jobbet med ham i Udinese for fire år siden, og han er en veldig talentfull keeper. Han kommer gratis til oss nå, og vi velger å satse på ham nå fordi han skal vende seg til skandinavisk fotball med tanke på de neste sesongene, sier Vikings trener Roy Hodgson til TV 2 Nettavisen.

- Hva betyr dette for Frode Olsens videre karriere i klubben?

- Det betyr først og fremst at han får økt konkurranse på plassen på laget. Basso blir trolig klar for oss til neste serierunde, men jeg har ikke bestemt meg for hvem jeg velger i mål, svarer Hodgson.

- Men vi får se hvordan Frode gjør det i kampene fremover før vi bestemmer oss for om han skal bli tilbudt ny kontrakt. Vi har også en lovende keeper i 19 år gamle Iven Austbø, fortsetter engelskmannen.

Utelukker ikke flere kjøp
Roy Hodgson utelukker ikke at Viking henter inn enda en spiller før overgangsvinduet stenger tirsdag.

- Vi forsøkte å hente Deila til klubben nå, men det gikk ikke Odd med på. Men vi får se hva som skjer. Klubben er i en situasjon der vi må vurdere om vi skal forsterke laget ytterligere, forteller Hogdson.

Franskmannen Basso deltar på sin første trening med Viking tirsdag formiddag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere