RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Serielederen vil forsterke laget

Foto: Aas, Erlend / Scanpix
- Vi leter over hele kartet, sier Michael Smithurst.

STORHAMAR - TØNSBERG 4-3:

Det var topp mot bunn i Get-ligaen da Storhamar tok imot og slo Tønsberg 4-3 på Hamar torsdag kveld.

Både vertenes Christian Lariveé og gjestenes Ricards Birzins noterte seg for tre målpoeng hver, mens Storhamars Joakim Jensen og Nathan Martz plukket henholdsvis to og ett poeng og topper dermed poengligaen sammen med Oilers' Dan Kissel.

- Savner litt fart
Storhamar-trener Michael Smithurst er fornøyd med tre poeng og innrømmer at Tønsberg gjorde det vanskelig for hans lag.

- De spiller veldig tight, med mange folk rundt eget mål. Vi har ikke helt farten til å løse det i dag, men scorer to mål i power play, og det ordner seg litt til slutt. Jeg savner litt tempo og noe av det vi ble enige om på forhånd, sier Smithurst til Nettavisen.

Til tross for at det var topp mot bunn i OL-Amfi'n torsdag kveld, tror ikke treneren at det var snakk om noen undervurdering.

- Da blir jeg skuffet i så fall. Det er ikke mange månedene siden vi var nede og i en dårlig posisjon selv. Nå er vi ikke ferdig med første runde engang, så det går nok ikke på det, sier han.

Vil hente ny back
Storhamar topper fremdeles Get-ligaen, tre poeng foran Stavanger Oilers. Smithurst er litt overrasket over det.

- Jeg var aldri bekymra i sommer, selv om vi ikke fikk så gode resultater. Vi stilte nesten aldri med fullt lag og satset heller på å få folk helt friske. Nå har alle bestemt seg for å jobbe hardt og da er vi gode. At det har gått bra, er kanskje litt overraskende, innrømmer han.

Han utelukker ikke at Storhamar kan være med hele veien inn og kjempe om seriegullet.

- Hvis vi unngår skader på visse spillere, er det mulig. Vi vil nok variere litt i poengfangsten, men vanligvis begynner man å se hvordan tabellen vil ende etter første runde.

Storhamar-treneren legger også til at han er ute etter å forsterke laget med en ny back.

- Vi leter over hele kartet, blant annet i Sverige og Canada. Det er ikke mange av de navnene vi er interessert i som er tilgjengelige nå. Det gjelder å finne rett mann.

Øvrige resultater
Stavanger Oilers slo Sparta 1-0 på hjemmebane, mens Vålerenga tok en overbevisende trepoenger med 5-2 borte mot Frisk Asker.

Lillehammer overrasket ved å slå Lørenskog 3-2, noe som betyr at Lørenskog fortsatt har tre minuspoeng. De startet sesongen med 20 minuspoeng på grunn av administrativt rot.

Stjernen tok en sjelden trepoenger da de slo Rosenborg 4-3 hjemme i Fredrikstad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere