*Nettavisen* Sport.

Seriemesteren truet av konkurs

Noen dager etter at laget sikret et nytt seriemesterskap, står Trondheims-Ørn i fare for ågå konkurs. - Klart det er dramatisk, sier leder Turid Innstrand.

23.10.03 09:53

Tirsdag sikret klubben seg sin 15. tittel på 10 år. Men sponsorene er lite interessert i mesterlaget, skriver Adresseavisen.

Må låne

Klubben har nesten ikke klart å betale ut lønn i år, og nylig besluttet styret i klubben å ta opp lån for å dekke årets underskudd på 250.000 kroner.

- Vi håper selvsagt på velvillighet fra bankene. Min påstand er at det ikke finnes en fotballklubb i Norge som får så gode resultater ut av hver eneste krone som Ørn, sier Innstrand.

I høst har situasjonen vært så dramatisk at klubben valgte å sende ut 55 tiggerbrev til trønderske bedrifter. Men heller ikke det ga Ørn den nødvendige hjelpen de trenger. Til neste år er utfordringene enda større. På grunn av europacupen, er Ørn avhengig av å ha to hovedsponsorer. Skulle ikke klubben klare det, kan det i verste fall bety kroken på døra for landets mestvinnende lag.

PS: På den positive siden kan det noteres at Ørn er langt mer populær blant spillerne enn hos sponsorene. Trine Rønning er villig til å gi slipp på 200 000 kroner for å komme hjem til Ørn neste sesong.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.