Midtstopperen er på vei til Brann og satte kursen mot Bergen tirsdag ettermiddag. Tirsdag morgen avslørte Bergens Tidende at Sery Larsen nærmet seg en overgang tilbake til klubben han ble solgt fra for nær nøyaktig ett år siden.

Etter Bodø/Glimts trening tirsdag forlot dansken klubbens treningsleir i Alicante, noe han bekreftet til AN.

– Sirkelen er fullført, humret Japhet Sery Larsen til avisen da han forlot Glimt-hotellet rett etter klokka 11.30 tirsdag.

Mens Glimt-laget trente i Spania satte dansken seg inn i en ventende bil for å reise til flyplassen med kurs for Bergen. Der er planen at han skal gjennomføre medisinsk test og sluttføre overgangen til Brann.

– Jeg er veldig stolt for tiden min i Glimt, og stolt over å ha fått være med og bidratt på den reisen vi har hatt til seriesølv og europeiske kamper, sier Sery Larsen.

– Jeg må tenke på karrieren min. Det er veldig viktig for meg å få spilletid dersom jeg skal utvikle meg. Jeg føler at jeg har lært mye i Glimt og har utviklet meg mye. Jeg er superfornøyd med å ha vært i byen, og liker både klubben og fansen, men det er spilletid jeg må tenke på, fortsetter han.