RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Guilherme Venancio, AP/Scanpix)

Sesongen over for Derlei

Sist oppdatert:
Portos håp om avansement i Mesterligaen er kraftig svekket etter at superspissen Derlei pådro seg en kneskade. Manchester Uniteds motstander i åttedelsfinalen må klare seg uten brasilianeren resten av sesongen.

Med det meget vanskelige dobbeloppgjøret mot United i vente, kom Derleis skade svært ubeleilig for Mourinho. Derlei var svært sentral og scoret to av målene da portugiserne i mai slet seg til en heldig 3-2-seier over skotske Celtic i Uefa-cupfinalen. Brasilianeren er kanskje den viktigste nøkkelspilleren i Jose Mourinhos lag.

Det var i gårsdagens 2-1-seier over Alverca at Derlei ble skadet. Spissen var tilbake på banen for å hjelpe til i forsvar, og fikk en kraftig vridning i kneet da han forsøkte å takle gjestenes Ze Rui.

Portos lege opplyser i dag at Derlei har røket det bakre korsbåndet i kneet, og at brasilianeren etter alle solemerker blir borte resten av sesongen. Porto kommer trolig til å intensivere jakten på en ny spiss, men det vil være svært vanskelig å finne en spiller som kan fylle Derleis rolle.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere