Gå til sidens hovedinnhold

Sesongen snart slutt for Shampo

Sesongen nærmer seg slutten for Espen «Shampo» Knutsen og Djurgården. Fredag kom det tredje strake tapet mot Västra Frölunda.

DJURGÅRDEN - VÄSTRA FRÖLUNDA 4-6: Etter to stortap, klarte i det minste Djurgården å gi Västra Frölunda litt kamp i den tredje sluttspillkampen mellom lagene.

Denne gangen var ikke kampen avgjort før tredje periode var nesten slutt.

Shampo skadet
Men nok en gang gikk stockholmerne tapene av isen, denne gangen 4-6, og sesongslutt nærmer seg faretruende for Shampo & co.

Muligens er den over for nordmannen før resten av laget kan ta ferie. Han slo opp skaden som stoppet NHL-karrieren sin og så siste periode fra benken.

- Espen har hatt en svært alvorlig skade, og har opptrådt veldig solidarisk ved å spille for oss likevel. Men da han slo opp skaden, sa det seg selv at jeg måtte la ham få hvile i den tredje perioden, sa Djurgården-trener Niklas Wikegård etter kampen.

Etter tre strake tap, må Djurgården vinne de fire siste kampene for å avansere til semifinale i SM-sluttspillet.

Shampo klarte å temme temperamentet sitt i denne kampen og slapp å ta turen i «fryseboksen».

Mats Trygg mot semifinale
Mats Trygg og Färjestad har også et bein i semifinalene etter at Luleå ble slått for tredje gang fredag. Denne gangen ble det 2-0 til karlstadlaget.

Modo fortsetter å imponere på hjemmebane. Laget vant 6-0 over Per-Åge Skrøders HV71 og leder 2-1 i kamper.

Kampene mellom Timrå og Linköping er de jevneste i kvartfinalespillet. For tredje gang gikk oppgjøret til sudden death. Denne gangen var det Martin Knolds Linköping som gikk seirende av isen, og reduserte til 1-2 i kamper.

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett