RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sesongens første for WBA

Cardiff, Wales
Cardiff, Wales
Sist oppdatert:
Hele sesongen har vært et gedigent stang-ut for West Bromwich. Mot Charlton skulle lykken endelig snu.

CHARLTON - WEST BROM 1-4: West Bromwich har gått hele sesongen igjennom uten å ha marginene på sin side, og sto uten en eneste borteseier i ligaen før kampen mot Charlton på The Valley. Der var de ikke levnet mye sjanse, men for en gangs skyld så det riktig så lovende ut.

Geoff Horsfield brukte nemlig bare 11 minutter på å gi bortelaget ledelsen, da han headet inn Zoltan Geras volley ble headet i mål fra kort hold. Riktignok utlignet det formesterke hjemmelaget bare et kvarter senere da den svenskfødte finnen Jonatan Johansson rundet Russel Hoult og trillet ballen i det åpne målet. Men da Charltons Talal El Karkouri ble utvist for en voldsom takling på Zoltan Gera bare minutter senere, lå alt til rette for sesongens første trepoenger på fremmed gress.

Det store skillet
Det klarte de – takket være Robbie Earnshaw, som alene senket det høytflyvende hjemmelaget det siste kvarteret.

Etter å ha stanget hodet i mot veggen tok waliseren Robbie Earnshaw frem de egenskapene som WBA betalte om lag 35 millioner kroner for tidligere denne sesongen. En heading kvarteret før slutt, en knallavslutning på Zoltan Geras langpasning og et elegant plassert straffespark tre minutter på overtid gjorde at en presset Bryan Robsom endelig kunne trekke på smilebåndet igjen.

Med sesongens første trepoenger på bortebane, er det bare to poeng opp til Crystal Palace på sikker plass. Det vil bli et rotterace i de åtte kampene som gjenstår, men se ikke bort fra at 23 år gamle Earnshaw har gitt det gamle storlaget med de stygge draktene det håpet de trengte.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere