Gå til sidens hovedinnhold

Sett pengene på Barca og Real

De spanske stjernelagene skal vinne komfortabelt mot svake bortelag. Sjekk dagens andre oddstips!

Øvrige tips søndag:
Tipping:Kan RBK tape på Lerkendal?
Odds: Chelsea sterkest i London
Odds: Lesernes oddstips søndag

Vi kommer ikke utenom Primera Division på langoddsen i dag, der Villarreal, Real Madrid og Barcelona er klare vinnerkandidater i sine hjemmekamper. Her får du dagens andre oddstips fra Sportspill.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Barcelona - Mallorca
Primera Division. Barcelona var ute på reise i midtuken og spilte 1-1 mot Rubin Kazan i Champions League. I Primera Division har de åpnet som forventet, sett bort i fra det overraskende 0-2 hjemmetapet mot Hercules. Fire strake seire siden da, inkludert en ubeskjeden 5-1 utklassing av Panathinaikos i Champions League.

Mallorca har i kjent stil 2-1-0 og målscore 4-0 på hjemmebane, mens man ser ut til å gå mot enda en sesong uten evne til å prestere på bortebane, der man foreløpig står med 0-0-2 og målscore 0-5.

Barcelona-trener Guardiola sier han hviler Xavi i dag, han sliter litt med en akilles-skade. Adriano spiller trolig heller ikke, og David Villa er suspendert. Mallorca-trener Michael Laudrup, som er tidligere lagkamerat med Guardiola, må rokkere i forsvaret da Nunes, Enrique Corrales og Ayoze Diaz er ute. Tuni og Victor Casadesus er også ute.

Barcelona har et stort overtak på innbyrdes oppgjør. 4-2, 2-0 og 3-1 i de tre siste på Camp Nou.Vi tror Barcelona forsvarer et handicap i dag også, og prøver et spill på hjemmeseier med to mål eller mer. Oddsen for dette er 1,48, og dette objektet må kombineres.

OBS! Nå kan du tippe på Android-telefoner

Real Madrid - Deportivo La Coruna
Primera Division. Real Madrid gjorde jobben i Frankrike og vant 1-0 over Auxerre i Champions League på tirsdag. De burde være uthvilte nå. 0-0 i bortekampen mot Levante var en nedtur, men hjemme i Madrid står man med 2-0-0 og 4-0 i målforskjell. legg til en 2-0 seier over Ajax og det er liten tvil om at Real Madrid kommer til å vinne det aller, aller meste på hjemmebane denne sesongen også.

Deportivo er helt utrolig svake foran mål så langt denne sesongen. Etter fem runder har 0-3-2 totalt og en målforskjell på 2-5, der begge målene kom på straffespark. De røk 0-2 hjemme for Almeria sist, 0-1 borte for Villarreal for det. Trener Miguel Angel Lotina må snart gjøre radikale grep eller gå.

Hjemmelaget slipper nesten ikke inn mål for tiden, og bortelaget er tilsynelatende vaksinert mot å score. Real Madrid har fem strake seire på hjemmebane mot Deportivo å vise til, og det var mens Deportivo var et godt lag som scoret mange mål. Nå er de helt ute av det. Dette skal Real vinne så mye de gidder. Ikke sikkert det blir noe målkalas nå som taktikeren Mourinho styrer laget, men det stilles visse krav til ikke bare seier, men også underholdning i Spania, og 2-0 skal være innen rekkevidde her. Oddsen for hjemmeseier med to mål eller mer er 1,48 her også. Kombinert med Barcelona får vi 2,19 ganger innsatsen på to klare favorittseire i Spania i dag, og vi slår til. Vi setter 100 kroner på denne også, spillefristen her er klokken 18.55.

76. Barcelona - Mallorca (0-1) 1,48 3,90 4,10
85. Real Madrid - Deportivo La Coruna (0-1) 1,48 3,90 4,10

Total odds 2,19

Klikk her for å levere dette spillet

Andre vurderinger
Oddsen er ikke satt når dette skrives, men det virker helt åpenbart for oss at Manglerud Star får store problemer med å slå Storhamar i objekt 50. Vi håper på 1,90 for borteseieren, men det er vel dristig å håpe at Norsk Tippings egne favoritter skal bli like godt betalt på Hamar som hos andre bookmakere.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED
HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Kommentarer til denne saken