RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kyrre Lien (Scanpix)

Sett pengene på Norge

Sist oppdatert:
Oddsen på at Åges menn reiser hjem med tre poeng frister til innsatser. Sjekk kveldens spill her!

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og Ishockey

Flott odds på Norge
Bosnia tapte 2-3 i Hellas lørdag, spilte nesten hele andreomgang med 10 mann. Det var det tredje tapet på rad, like mange seirer på rad før det. 2-0-3 hjemme. Treneren klaget på slitne spillere etter Hellas-kampen, her må han klare seg uten suspenderte Hrgovic og Rahimic.

Norge spilte en meget god fotballkamp da det ble 2-2 mot Hellas for en måned siden. Tapte 1-2 i den noe spesielle kampen mot Bosnia på Ullevaal, 4-2-0 siden den gang. Fikk hjelp av Moldova da Tyrkia ble holdt til uavgjort i helgen, dermed kan ett poeng i denne kampen bli utslagsgivende dersom Tyrkia slås. Carew, Iversen og Karadas uaktuelle, i tillegg til noen usikkerhetsmomenter i de bakre rekker.

Norge mister mye duell- og luftstyrke med den nevnte angrepstrioen ute. Solli, Helstad og Gamst offensivt betyr på den annen side spennende fart og løpstyrke. Om Norge unngår tidlig baklengs tror vi dette går veien, oddsen er det ingenting å utsette på.

Oppskriftsmessig hjemmeseier
Tyskland spilte 0-0 i Irland lørdag. Allerede klare etter en imponerende kvalifisering, uten tap i denne er også gruppeseieren i lomma. Lehman er suspendert, men ellers er laget omsider kvitt de mange skadene. Tsjekkia spilte ikke i helgen, men ble så godt som klare ettersom Irland ikke vant. Sliter med så mange som 10 spillere på skadelisten, og har hatt en generell tilbakegang siden de gode periodene før og etter årtusenskiftet.

Fine forutsetninger for et alltid motivert Tyskland, 1,75 spilles.

Ny jackpot
Nok en gang legges det 100.000 kr til fordeling i potten på Oddsbomben. Begge kveldens utvalgte objekter er å finne på kveldens bombe, i tillegg kommer oppgjøret mellom Sverige og desperate Nord-Irland. Resultattips til kampene finner du ved å klikke på markeringene i Oddsmagasinet .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere