RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sett pengene på Ramos og Tottenham

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Juan Ramos vet bedre enn de fleste hva som skal til for avansere Uefa-cupen. Vi tror hans Tottenham innfrir på eget gress i kveld.

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Klar hjemmefavoritt
Mora tapte sist hele 2-7 borte mot Brynäs, og dermed er alt håp ute med tanke på sluttspill. Dette er likevel en meget viktig kamp, da begge lag risikerer å måtte spille kvalifisering for å beholde plassen. Mora har det klart beste utgangspunktet da de har fire poeng ned til Brynäs og fem poeng ned til dagens motstander. Før tapet sist hadde Mora vist kanonform med 3-1-0, og hjemme står de med solide 12-5-9. Eric Beaudoin er utestengt etter å ha fått matchstraff sist.

Luleå ligger helt sist, og står med tre strake tap og 1-0-5 på de seks siste kampene. Formen er svak, og det ser ikke lyst ut med tanke på å unngå kvalserien. På fremmed is står de med beskjedne 6-6-14 så langt. Vertene sikrer plassen med seier her i dag, og vi tror de mestrer den oppgaven.

Cup-grossisten Ramos slår til igjen
Uefa-cup, første av to kamper. Tottenham har sikret seg deltagelse i denne turneringen neste høst ved å vinne Ligacupen. Fulgte opp den kampen med klart tap på St. Andrews, der de tre siste baklengsmålene kom sent i kampen. Ingen problemer med Slavia Praha i forrige runde. King og Woodgate er med i troppen igjen etter skader.

PSV har radet opp seirer i 2008, det første tapet kom i helgen med 1-3 borte for habile Utrecht. Stilte tilsynelatende med sitt sterkeste tilgjengelige mannskap. Enkelt videre mot Helsingborg i forrige runde. Addo er ikke med grunnet skade.

To lag med ambisjoner i denne turneringen. Tottenham skal være en klasse bedre, og vet at returen på Philips Stadion blir knalltøff. 1,60 duger til en plass på kupongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere