Gå til sidens hovedinnhold

Setter Lehmann på benken mot RBK

Jens Lehmann er for tiden Arsene Wengers andrevalg som Arsenal-keeper. - Jeg har satt store stjerner på benken før, sier Wenger.

Tirsdag kveld spiller Arsenal sesongens hittil viktigste kamp. Londonlaget må slå Rosenborg for å gå videre fra gruppespillet i Champions League. Det handler om opptil 30 millioner pund i prispenger, tv- og billettinntekter.

- Denne uka kan avgjøre sesongen, men vi tenker ikke på de negative konsekvensene av en dårlig kamp, sier Wenger ifølge Sporting Life.

Ønsker ikke oppmerksomhet
Han velger igjen Manuel Almunia i stedet for mer meritterte Jens Lehmann. Spanjolen kan også regne med å spille søndagens toppmatch mot Chelsea. Til tross for to tabber mot Manchester United og Birmingham City, som fikk Lehmann til å bemerke at «Guds veier er uransakelige».

Wenger ønsker ingen oppmerksomhet rundt det vanskelige keepervalget. Lehmann har gjort flere tabber i Champions League, mens Almunia altså har virket usikker i lagets to siste kamper.

- Dere vet hvem som vil stå i mål. Dere tror vel ikke at jeg tar ut keeperen i bare én kamp. Jeg gjør ikke slikt. Jeg er nødt til å gi ham flere kamper. Men jeg ønsker ikke å gjøre dette til en større sak enn det er, sier Wenger.

- Ingen tabber
- Hvis du ser på karrieren min, vil du se at jeg har vraket mange store stjerner i lange perioder. Jeg har gjort det med Dennis Bergkamp, Kanu, alle. Du sender det beste laget utpå, uansett hvem det er.

Wenger mener Almunia har gjort en god jobb i de kampene han har spilt.

- Etter min mening var det ingen stor tabbe på Old Trafford, og jeg ble ikke skremt av det som skjedde mot Birmingham, heller, understreker Arsenals franske manager.

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger