*Nettavisen* Sport.

Sevilla stormer videre i Europa League

Sevilla vant Europa League forrige sesong og er en av favorittene i årets turnering. Foto: Josep Lago (Afp)

Tittelforsvareren bør ha gode vinnersjanser mot et svekket Zenit.

16.04.15 12:41

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Oddstips:
Tøff oppgave for Fiorentina
Oddstips 2:Gir Oilers kamp til døra
V5 Øvrevoll:Galoppen endelig tilbake
V65 Klosterskogen: Jackpot med Hamre
V5 Bjerke: Bankerfri lunsj

Etter en helsvart tirsdag for oddstipsene, ble det full fest i butikken i går. Begge spillforslagene (Porto-seier over Bayern München til 4,25 i odds og Watford-seier borte mot Forest til 2,10 i odds) satt som et skudd.

Torsdagens oddsprogram består blant annet av kamper fra Europa League, dansk cup og sluttspillfinalene i Get-ligaen og SHL.

Sevilla – Zenit H 1,60
Sevilla hentet opp 0-2 mot Barcelona i helgen og klarte å ta ett poeng mot serielederen. Befestet samtidig posisjonen som et av Spania beste hjemmelag og har ikke tapt en kamp på Ramon Sanchez-Pizjuan siden treningskampen mot Sampdoria før sesongstart.

Slo Villarreal i begge kampene forrige EL-runde, mens det ble to seiere over Borussia Mönchengladbach i 16. delsfinalen.

Førstekeeper Beto er ute en skade og forsvareren Daniel Carrico betegnes som usikker , ellers ser det bra ut for hjemmelaget.

Zenit slo Torino 2-0 på hjemmebane i det første møtet i åttedelsfinalen, og tålte dermed 0-1-tap i returmatchen. Runden før Ble PSV slått 1-0 borte og 3-0 hjemme. Spilte uavgjort hjemme mot Rubin Kazan i helgen, men leder likevel den hjemlige ligaen med så mye som åtte poeng.

Russerne er svekket i alle lagdeler ettersom hele fire spillere er ute med karantene: Hulk, Domenico Criscit, Igor Smolnikov og Danny.

Tittelforsvarer Sevilla er en ekspert på Europa League og et av Europas beste hjemmelag. Zenit har bitt bra fra seg så langt i turneringen, men russiske klubber har en tendens til å svikte når det drar seg til i Europa-sammenheng. Laget har også tunge fravær, og vi blir overrasket om Sevilla ikke skaffer seg et godt utgangspunkt før returkampen.

Wolfsburg – Napoli, begge lag scorer 1,55
Wolfsburg har imponert stort hele sesongen og trygget sølvmedaljen i Bundesligaen med 2-0-seier borte over Hamburg i helgen. Er også svært nær en finale i den hjemlige cupen – kun lille Bielefeld gjenstår som hinder.

Forrige runde i EL ble det imponerende nok seier i begge kampene mot Inter, mens Sporting Lisboa ble tuktet i 16. delsfinalen.

Midtbanespilleren Aaron Hunt er ute med skade, ellers ser det veldig bra ut for hjemmelaget.

Napoli kunne endelig juble for seier etter en trøstesløs periode i Serie A og Coppa Italia. 3-0 over Fiorentina betyr at laget klatret til fjerdeplass, og det skiller nå sju poeng opp til Roma på den viktige tredjeplassen som gir mulighet for spill i CL neste sesong.

Forrige EL-runde ble Dinamo Moskva slått ut med 3-1 hjemme og 0-0 borte. I 16. delsfinalen ble det 4-0 borte og 1-0 hjemme mot Trabzonspor.

Walter Gargano og Michu er ute med skader hos Napoli, ellers er fraværssituasjonen meget god.

Vi tror mest på Wolfsburg i kveld, men 1,65 i odds på H er ikke spesielt bra betalt. Laget har ikke samme erfaring i Europa-turneringene som Napoli, og italienernes toppnivå er høyt.

Wolfsburg er et storscorende lag, men slipper også inn en del mål (14-10 i målforskjell i gruppespillet). Mot Inter ble det baklengsmål i begge kampene, og vi tror kveldens kamp fort kan bli målrik. At begge lag scorer mål betales med 1,55 ganger pengene og blir vårt spill på kampen.

Samlet odds for dobbelen: 2,48.

Kampstart: 21.05.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.