RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Reuters/Scanpix)

Sex gir gode resultater

Sist oppdatert:
Sjekk hvilken trenere som gir grønt lys til sex, og hvem som nekter spillerne damebesøk.

Debatten har lenge rast om forholdet mellom fotball og sex. Enkelte mener samleie i et mesterskap distraherer spillerne, mens andre hevder det er sunt og fjerner opphopet spenning. Også i årets VM har de forskjellige landslagstrenerne fastsatt sine regler, og ut fra resultatene å dømme kan man kanskje komme fram til en konklusjon.

Maradona sier ja til sex
De spanske spillerne har forbud mot å møte kjærestene sine under VM, og Fabio Capello tillater kun ett møte i uken mellom det engelske landslaget og de fasjonable fotballfruene.

Diego Maradona, derimot, gir sine spillere grønt lys til å ha sex under verdensmesterskapet i Sør-Afrika - så lenge det ikke er klokken to om natten og akkompagnert av alkohol.

- Sex er ikke et problem, hevdet Argentinas landslagslege, Donato Villani, før avreise til vertslandet.

Treneren som ledet søramerikanerne til VM-gull i 1986, Carlos Bilardo, var utdannet gynekolog og mente sex under et mesterskap var positivt.

- Så lenge kvinnen gjør tungarbeidet.

Også Brasil-spillerne har lov til å ha sex.

- Når de har fritid kan de gjøre hva de vil. Ikke alle vil ha sex eller drikke vin, men alle har frihet til å gjøre som de selv ønsker, har Carlos Dunga uttalt, ifølge Reuters.

Og se hvem som flopper...
Om det virkelig er en sammenheng mellom fotball og sex, og man tar i betraktning resultatene hittil i VM, kan man enkelt konkludere med at sex er positivt for spillerne.

Spania og England floppet som kjent begge i sine åpningskamper. Førstnevnte tapte 1-0 mot Sveits, mens engelskmennene spilte 1-1 mot USA.

Samtidig har ingen imponert mer enn sexliberale Argentina. Etter to kamper leder Maradonas menn gruppe B med 5-1 i målforskjell. Brasil er også eneste lag med tre poeng i sin gruppe.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere