Sex gir gode resultater

Foto: (Reuters/Scanpix)

Sjekk hvilken trenere som gir grønt lys til sex, og hvem som nekter spillerne damebesøk.

18.06.10 21:56

Debatten har lenge rast om forholdet mellom fotball og sex. Enkelte mener samleie i et mesterskap distraherer spillerne, mens andre hevder det er sunt og fjerner opphopet spenning. Også i årets VM har de forskjellige landslagstrenerne fastsatt sine regler, og ut fra resultatene å dømme kan man kanskje komme fram til en konklusjon.

Maradona sier ja til sex
De spanske spillerne har forbud mot å møte kjærestene sine under VM, og Fabio Capello tillater kun ett møte i uken mellom det engelske landslaget og de fasjonable fotballfruene.

Diego Maradona, derimot, gir sine spillere grønt lys til å ha sex under verdensmesterskapet i Sør-Afrika - så lenge det ikke er klokken to om natten og akkompagnert av alkohol.

- Sex er ikke et problem, hevdet Argentinas landslagslege, Donato Villani, før avreise til vertslandet.

Treneren som ledet søramerikanerne til VM-gull i 1986, Carlos Bilardo, var utdannet gynekolog og mente sex under et mesterskap var positivt.

- Så lenge kvinnen gjør tungarbeidet.

Også Brasil-spillerne har lov til å ha sex.

- Når de har fritid kan de gjøre hva de vil. Ikke alle vil ha sex eller drikke vin, men alle har frihet til å gjøre som de selv ønsker, har Carlos Dunga uttalt, ifølge Reuters.

Og se hvem som flopper...
Om det virkelig er en sammenheng mellom fotball og sex, og man tar i betraktning resultatene hittil i VM, kan man enkelt konkludere med at sex er positivt for spillerne.

Spania og England floppet som kjent begge i sine åpningskamper. Førstnevnte tapte 1-0 mot Sveits, mens engelskmennene spilte 1-1 mot USA.

Samtidig har ingen imponert mer enn sexliberale Argentina. Etter to kamper leder Maradonas menn gruppe B med 5-1 i målforskjell. Brasil er også eneste lag med tre poeng i sin gruppe.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag