Gå til sidens hovedinnhold

- Sextrakassert av United-fans

Charlton ønsker å utestenge Manchester United-fans fra The Valley på livstid etter at en kvinnelig ansatt hevder hun ble sextrakassert under lørdagens oppgjør.

En av Charltons banemannskaper ble dessuten skadet da han forsøkte å skille fansen fra spillerne etter at Ruud van Nistelrooy løp bort til den tilreisende fansen for å feire sin fantastiske 2-1-scoring.

Totalt arresterte politiet seks United-fans etter episoden.

- Jeg har aldri hørt om noe lignende å en fotballkamp tidligere, men jeg vil benytte anledningen til å takke den gruppen av United-fans som var vitner til episoden og hjalp politiet, sier Charltons formann Peter Varney.

Tre United-fans ble arrestert da de forsøkte å storme banen etter van Nistelrooys mål. Charlton-verten ble skadet da bortefansen presset seg mot en metallport, som ga etter og havnet på toppen av mannen.

- Jeg tror at etter vi har fått rapporten fra politiet og lokale myndigheter, kan vi komme til å sitte igjen med alternativer som å nekte å selge billetter til Manchester United-fans i kommende oppgjør på The Valley, sier Varney.

- Jeg vil heller vil ha tomme seter enn en gjentakelse av lørdagens hendelser, forklarer Charlton-direktøren.

Manchester United vant lørdagens kamp 3-1 etter to scoringer av Ruud van Nistelrooy og ett mål av Alan Smith.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg