RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sexy catfight

Sist oppdatert:
Wrestlingspillet «Rumble Roses» byr på vakre damer med lite klær og store pupper. Og gjørmebad. Se bildene.

«Rumble Roses» er et spill om damer med store pupper. Riktignok står det wrestlingspill i beskrivelsen, men fokus ligger helt og holdent på gyngende meloner av ypperste klasse. Dette er de rundeste formene og smekreste kroppene vi har sett på PS2.

Som seg hørt og bør er draktene av den avslørende typen, og de overlater lite til tilfeldighetene. Kameravinkelene legger opp til at du skal få se mest mulig hud og nærkontakt. Innimellom tok vi oss selv i å lure på hvor utviklerne har hentet inspirasjon fra.

Nå tenker du sikkert at Konami kun er ute etter å tjene penger. Heldigivs skjuler det seg et patent wrestlingspill bak all silikonen. Spillet ville holdt mål selvom de smekre kvinnekroppene hadde blitt bytte ut med menn i små underbukser.

I tillegg til de vante enkeltkampenene, har hver figur en historie du kan tråle deg gjennom. Motivet er ofteste noe så originalt som hevn, og kampene foregår både på vanlige arenaer og i gjørmebasseng, med alt det innebærer.

Bevegelsene og teknikkene vi kjenner fra fribryting er alle på plass og lett tilgjengelige. Det tar bare noen få strakser før du er inne i det gunnleggende. Derifra går det slag i slag, som de fleste spill av denne typen tar det en stund før alt sitter og du mestrer de mange figurene.

Akkurat som «Dead or Alive: Beach Volleyball», er dette perfekt guttevorspielmat. Enkel, uhøytidelig og knakende god underholdning. Bare pass deg for kjæresten. Det er vel heller tvilsomt om hun lar deg styre halvnakne damer som kommer med småkinky utsang mens de bader i gjørme.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere