RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Seyi tar nett-master

Den tidligere Brann-spilleren Seyi Olofinjana håper på scoring når han går opp til mastereksamen i olje- og gassingeniørfag.

(iBergen.no) Den tidligere Brann-stjernen tar studier på si, samtidig som han spiller for Wolverhampton. Da han ankom den engelske førstedivisjonsklubben for to år siden, hadde han allerede ingeniørgrad i kjemi. Den neste uken håper han å ta mastersgraden.

- Om en uke har jeg eksamen. Jeg tar den på nettet som fjernundervisning, så jeg får tatt den i mitt tempo. Jeg tar bare et fag om gangen, sier 26-åringen til Sunday Mercury.

Den nigerianske landslagsspilleren innrømmer at han tar utdanning i tilfelle fotballkarrieren mislykkes.

- Det er vanskelig, men jeg kan fortsatt gjøre det med full tyngde. Det handler om å ville gjøre det. Dersom en virkelig ønsker det, setter man av tid til det. Slik er livet. Fotballkarrieren er et lotteri og kan være veldig, veldig kort. Du kan knekke foten i morgen, sier Olofinjana til den engelske avisen.

Midtbane-eleganten har først nå funnet formen i Wolves, etter at han mistet store deler av forrige sesong på grunn av en ryggskade. På de siste fire kampene har det blitt tre scoringer fra en litt uvant posisjon som angripende midtbanespiller.

Seyi uttalte tidligere i vinter at han kunne tenke seg å avslutte karrieren i Brann. Som olje og gass ingeniør og med kjæreste i Bergen skulle alt ligge til rette. Seyi Olofinjana har kontrakt med Wolves ut sommeren 2008.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere