Gå til sidens hovedinnhold

Shaaban: - Jeg er overpriset

FFKs Rami Shaaban mener at han langt fra er verdt så mye som det FFK har antydet at de vil forlange ved et eventuelt salg.

FREDRIKSTAD (TV 2 Nettavisen): - Hvis ikke jeg tar feil ble Andreas Isaksson (Førstekeeper for Sverige foran Shaaban) solgt fra Djurgården til Rennes for 14-15 millioner kroner. Da sier det seg selv at jeg kanskje har en litt for høy prislapp her i FFK, sier svensken.

- Godt mottatt
For noen uker siden beregnet FFKs keepertrener Jerry Knutsson Shaabans markedsverdi til mellom 25 og 30 millioner kroner etter VM-deltakelsen for Sverige.

- Det er en veldig høy prislapp, litt rare sifre vil jeg si, kommenterer hovedpersonen selv.

Etter å ha fått èn kamp fra start i VM, er keeperkjempen nå tilbake i den norske Tippeligaen for fullt. Det ser han på som «kul».

- Det er fint å være tilbake, men det var synd at vi ikke klarte å holde tett bakover. Uansett, det var deilig å bli så godt mottatt fra et herlig publikum, skryter han.

Tenker ikke på rykter
Lyns utligningsmål så merkelig ut fra tribuneplass. Rasmus Dugaard klinket til på et frispark fra 17 meter, og ballen smalt inn bak en ikke altfor aktiv Rami Shaaban.

- Jeg hadde ikke mulighet til å nå ballen. Jeg hadde sola i ansiktet, og så nærmest ingenting foran meg. En vanskelig situasjon, samtidig som det var et godt plassert frispark, forteller han.

FFK-keeperen bryr seg ikke om alle overgangsryktene som florerer for tiden.

- Nei, slike rykter bryr jeg meg ikke om. Jeg har vært med lenge, og er vandt til at det oppstår litt snakk. Uansett, jeg har kontrakt med Fredrikstad, så den biten får klubben stå for, sier han.

- Burde slått England
FFK-målvakten har tidligere avslørt at Sveriges åpningskamp i VM mot Trinidad og Tobago er det største han har opplevd på fotballbanen. Og det er ikke tapet for Tyskland i åttendedelsfinalen som ergrer han mest.

- Tyskland hadde vi ikke mulighet mot, de var virkelig gode. Det som kanskje irriterer meg mest, er at vi det hele tatt møtte Tyskland. Vi burde slått England i gruppespillet, og møtt Ecuador i åttendedelsfinalen – der tror jeg vi hadde hatt større muligheter til avansement, mener han.

- Hvordan var det å spille på lag med stjerner som Ljungberg, Larsson og Zlatan?

- Det er selvfølgelig stort å spille med de store guttene. Men litt synd var det at både Zlatan og Larsson ikke var i toppform under mesterskapet, sier Rami Shaaban, som innrømmer at det var ekstra gøy å igjen spille på lag med sin gode venn Fredrik Ljungberg.

Reklame

NÅ: Knallpriser på skibriller, sportsbriller og solbriller fra Oakley

Kommentarer til denne saken