RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Shaaban kritiserer Tippeligen

Foto: Sara Johannessen (Scanpix)
Sist oppdatert:
Fredrikstads Raami Shaaban (32) legger ikke skjul på at han vil ut i den store fotballverdenen igjen, og at Tippeligaen ikke holder mål.

Raami Shaaban har hatt stor suksess med det svenske landslaget etter at han kom til Fredrikstad, og har i tillegg vunnet cupgull med FFK. Hans keeperprestasjoner har blitt lagt merke til, men det har foreløpig ikke kommet noen bud på sisteskansen.

Shaaban har likevel satt pris på seg selv.

- Jeg koster vel et sted mellom fire og åtte millioner. Overgangsvinduet i januar er en tid for panikk-kjøp. Spesielt for lag som sliter i serien, og kanskje får en målvakt skadet, sier Shaaban til Aftonbladet.

Den tidligere Arsenal-spilleren er fornøyd med tilværelsen i FFK, men har ikke mye til overs for nivået i Tippeligaen.

- For ett år siden hadde jeg det veldig tøft, og nå er jeg bare fornøyd med å spille fotball. Jeg trives veldig bra i Fredrikstad, men problemet er kvaliteten på ligaen, sier keeperen som slapp inn tredje flest mål i fjorårets Tippeliga-sesong.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere