Shampo: - Betyr ingenting

Foto: Roy Kvatningen/TV 2 Nettavisen

Espen Shampo Knutsen mener Norges poengtap mot Storbritannia ikke behøver å bety noe som helst. - Uansett må de vinne mot Hviterussland, sier Norges beste spiller.

Espen Knutsen er på grunn av en skade ikke med for Norge under årets B-VM. Spesielt i overtallsspillet var Shampo savnet mot Hviterussland. Shampo mener Norge burde satt inn støtet litt tidligere.

- Vi startet litt seint, kanskje. Det gjelder å starte fra begynnelsen, selv om jeg synes Norge var bra. Vi hadde masse målsjanser, og keeperen deres var veldig bra, sier Knutsen til TV 2.

Norge lå under 1-3 etter to perioder, men snudde kampen tidlig i tredje periode og ledet 4-3 inntil det gjenstod fire minutter av matchen på Jordal.

- Det var litt flaksemål, det de fikk på slutten der, synes jeg. 4-4 kan ikke Norge være fornøyd med, konstaterer Djurgården-stjernen.

- Hva betyr dette for drømmen om opprykk til A-VM?

- Jeg tror ikke det betyr noe som helst. Uansett må de vinne mot Hviterussland, fastslår Shampo - og har selvfølgelig helt rett. Norge rykker ikke opp uten seier mot Hviterussland. Sjekk tabellen her.

Norge møter Ungarn torsdag, Belgia fredag og Hviterussland søndag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag