RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Roy Kvatningen/TV 2 Nettavisen

Shampo: - Det ser mørkt ut

Sist oppdatert:
En snau uke etter at han måtte ut med skade mot Frölunda, sliter Espen Shampo Knutsen fortsatt med store smerter i hodet. Nå er han usikker på fremtiden, men Djurgården gir ikke opp.

Shampo hadde vært ute med en hodeskade i en måned da han gjorde comeback mot Frölunda forrige torsdag. Det endte med en ny skade. Denne gangen i nakken.

- Jeg har hodepine og nakkesmerter hele tiden. En ny hode- og nakke-skade var det verste som kunne skje. Jeg ser egentlig ganske mørkt på det nå, og er usikker på hva som skjer videre, sier Shampo til TV 2 Nettavisen.

- Feil i avisene
Dagen etter skaden mot Frölunda, ble det skrevet at Shampo var tilbake på trening. Det er direkte feil.

- Jeg har ikke trent eller gjort noe. Jeg var bare en tur i garderoben dagen derpå, sier han.

Umulig å si noe om fremtiden
Akkurat nå er det ifølge Shampo helt umulig å si noe om når han kan være tilbake. Hvis han kommer tilbake.

- Jeg skal i nye møter om kort tid. Det er usikkert hva som skjer videre. Hva skjer for eksempel hvis jeg skulle få en ny smell, sier tidenes beste norske hockeyspiller undrende.

Shampo har tidligere uttalt at han frykter for karrieren sin. Nå venter han i spenning på hvilke svar de neste møtene/undersøkelsene gir.

Krysser fingrene
Djurgården har uansett ikke gitt opp.

- Vårt håp er at Espen kommer tilbake frisk slik at han kan spille kamper for oss, men nå avventer vi situasjonen litt. Det er uansett bare to kamper igjen før vinterpausen, sier Djurgårdens leder, Tommy Engström, til TV 2 Nettavisen.

- Det viktigste er at Espen blir frisk - for hans egen del, men vi håper som sagt at han også kan spille kamper igjen for oss. Vi trenger Espen - spesielt hvis NHL-streiken blir avblåst, sier han videre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere