*Nettavisen* Sport.

Shampo: - Dette tar vi

Foto: Cornelius Poppe/SCANPIX

VIF-treneren er ikke det minste bekymret.

05.03.08 07:12

Kvartfinalen mot Lillehammer skulle vært grei skuring for Vålerenga. Det ble den ikke.

Lillehammer hadde ingen planer om å gi VIF en lett vei til semifinalen. Gjestene fra Oslo scoret riktignok først, men Jan Sochor utlignet for Lillehammer straks etter.

I 2. periode var det Lillehammer som var først frempå. Patrik Bäärnhielm sendte hjemmelaget opp i ledelsen. VIF sørget for å holde seg à jour takket være Johnny Bruun bare minuttet etter.

Strandberg matchvinner
Men det skulle ikke vare.

Etter at Anders Strandberg sendte pucken inn i VIF-målet to minutter før full tid, måtte VIF reise tilbake med vissheten om at kvartfinalen ikke er avgjort. I stedet møtes de to lagene til ny kamp i Jordal Amfi torsdag.

- Vi har spillet, vi skaper flest sjanser, men vi klarer ikke å få pucken i nettet, forklarer VIF-trener Espen Shampo Knutsen til Nettavisen.

- Blir krig
Han sier at laget har store forventninger til dette sluttspillet og at de vil nå så langt som mulig, men at Lillehammer er et bra lag og at det ikke er en enkel oppgave å lykkes.

- Vi visste at Lillehammer er et godt lag, og vi har en tøff oppgave foran oss på torsdag. Det blir en skikkelig krig på isen, fastslår han.

- Men jeg har stor tro på at vi klarer å hale dette i land, avslutter Shampo.

Comet - til slutt
Formsterke Comet så lenge ut til å ha seieren i boks, og inntil det sto igjen to minutter av ordinær tid ledet haldenserne 3-2. Men i det 58. minuttet dukket Jakub Kraus opp for gjestene og satte pucken i nettet. Dermed var det duket for sudden death.

Men Comet hadde ingen planer om å spille kamp nummer sju. Matti Kaipanen satte inn det avgjørende målet. Dermed vant Comet 4-3, og er videre til semifinalen.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.