*Nettavisen* Sport.

Shampo: - Vi har problemer

Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Sparta knuste Vålerenga.

20.09.14 19:42

Sparta Sarpsborg sørget for at Vålerengas elendige innledning på årets ishockeysesong ble enda verre lørdag. Til slutt ble det et meget stygt 1-6-tap for Espen Shampo Knutsens menn.

- Vi har problemer, og skaper for få sjanser. Vi viser guts i første periode, men kommer ut i den andre og gjør en feil før 2-0. Så blir det 3-0, og da går lufta ut av oss, sier Knutsen til TV 2 etter stortapet.

Marerittstart
Gjestene fra Oslo, som også denne sesongen er tippet i toppen av tabellen, hadde lite å stille opp med. Hjemmelaget avgjorde kampen i midtperioden med fire scoringer signert Mats Weberg, Niklas Roest, Fredrik Lystad Jacobsen og Josh Godfrey. Til slutt endte oppgjøret 6-1.

Dermed følger Sparta Sarpsborg poenget bak ledende Stjernen på tabellen etter fire seriekamper. Østfold-rivalene står med henholdsvis ti og ni poeng. Tredjeplasserte Frisk-Asker (seks poeng) skal ut mot Lørenskog søndag.

For Espen «Shampo» Knutsens Vålerenga fortsetter elendigheten. Tre poeng på de fire første kamper er garantert milevis unna det Oslo-klubben hadde sett for seg før sesongstart, og etter lørdagens kamper er Vålerenga nest sist.

Stjernen i storform
Stjernen har skutt ut av startblokkene og tok tre nye poeng hjemme i Stjernehallen lørdag. Dan Nygård scoret to ganger i 5-3-seieren over Storhamar og var igjen blant hjemmelagets mest toneangivende spillere.

Gjestene fra Hamar hang godt med de to første periodene og hadde med seg 3-3 inn i garderoben foran sisteperioden. Scoringer av Peter Wennerström og Lou Dickenson sørget imidlertid for at alle poengene ble igjen i plankebyen.(©NTB)Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.