Gå til sidens hovedinnhold

Shampo: - Føler oss snytt

Storhamar med sensasjonell semifinaleseier mot Vålerenga.

VÅLERENGA-STORHAMAR 1-2:

Vålerenga vant fem av seks kamper mot Storhamar i grunnserien, og taper sjelden hjemme. De dominerte stort også i den første semifinalen i sluttspillet fredag. Skuddstatistikken viste 39-18, men likevel måtte Vålerenga gi tapt.

Dermed har Storhamar en gyllen sjanse mot Oslo-laget. Med seier hjemme i neste kamp leder de plutselig 2-0 i semifinaleserien som spilles i best av sju kamper.

Mats Mostue ga Storhamar 1-0 i midtperioden, men Anders Fredriksen utlignet tidlig i 3. periode. Til tross for et enormt Vålerenga-press ble det imidlertid Storhamar som avgjorde. Joakim Jensen satte inn det avgjørende 2-1-målet 2,31 minutter før full tid på det som var Hamar-lagets fjerde skudd i perioden.

Smith bestemann
Den største helten var likevel keeper Ruben Smith. Han tok 38 av Vålerengas 39 skudd, og ble korrekt nok kåret til kampens beste. Målscorer Anders Fredriksen ble kåret til Vålerengas beste.

- Man føler seg snytt etter en kamp som denne, sier Vålerenga-trener Espen Shampo Knutsen til TV 2.

- Vi eier første og tredje periode totalt, og sånn sett var ikke resultatet fair. Vi har også full kontroll i tredje periode, men gjør ett dårlig bytte. Da scorer de på sin eneste sjanse i perioden, legger han oppgitt til.

Han er imidlertid uenig i at Vålerenga reiser til Hamar med kniven på strupen.

- Vi har vunnet tre av tre kamper på Hamar denne sesongen, så er ikke redd for å reise ditt. Denne semifinalen spilles også i best av sju kamper, vi har et bra lag, og til neste kamp får vi tilbake to blad Spets som gjør at det kanskje tipper vår vei, sier han.

Se her for kampfakta. (ekstern lenke)

Overrasket også
Den andre semifinalen endte også med en overraskelse. Stavanger snudde 0-1 til seier 3-1 borte mot Sarpsborg.

Se her for kampfakta. (ekstern lenke)

Kommentarer til denne saken