Gå til sidens hovedinnhold

Shampo overfalt på isen

Espen Knutsen ble overfalt av en motspiller. Djurgården tapte 1-3 lørdag, og kanskje sjansen til seriegull i samme slengen.

Mot Västra Frölunda lørdag tapte Djurgården og Espen Shampo Knutsen sin andre strake kamp, selv om de også denne gang var spillemessig best.

Kampens mest omdiskuterte situasjon inntraff etter 13 minutter, da Jonas Johnson - langt unna pucken - slo Shampo i isen med en stygg albue.

Johnson fikk matchstraff og «match penalty», noe som automatisk gir én kamps utestengelse. Djurgården lyktes ikke med å utnytte overtallsspillet de fikk etter utvisningen.

Djurgården tok ledelsen 1-0 midtveis i første periode, og presset på for et 2-0-mål i andre. Shampo var en av tre Djurgården-spillere som hadde gode sjanser uten å få pucken i buret.

I stedet snudde Västra Frölunda og vant 3-1. De ligger nå bare to poeng bak Djurgården med to runder igjen. Samtidig har lederlaget HV71 og andreplasserte Färjestad en kamp mindre spilt. Sjekk tabellen her.

Men norsk gull blir det ganske sikkert; Per-Åge Skrøder spiller for HV og Mats Trygg for Färjestad. De tre øverste lagene i Allsvenskan har dermed hver sin norske representant.

Reklame

Black Friday: Her får du oversikt over alle salgene