Shampo-tap i comeback

Espen «Shampo» Knutsen ble mottatt som en konge da han i kveld var tilbake i Djurgården-drakt. Comebacket endte imidlertid med nederlag mot Västra Frölunda.

08.01.04 22:24

26 sekunder ut i kampen tok gjestene Västra Frölunda ledelsen. Da hadde Espen Knutsen allerede vært svært nær å sette pucken i mål.

- Jeg holdt jo på å score med en gang!, sa Shampo etter kampen. I stedet var det Frölunda som scoret begge kampens mål.

Sliten

Espen Knutsen har bare spilt to kamper de siste to månedene. I gjensynet med svensk hockey fikk han mye spilletid. Utover i kampen ble beina blytunge.

- Det var tungt der ute, veldig høyt tempo. Jeg synes det gikk bra i én periode, så tok kreftene tok slutt, sier nordmannen til TV2. Han måtte tåle mye juling i sin første kamp for sin nye klubb. Og to minutter i utvisningsboksen - feilaktig idømt.

- Jeg snakket med dommerne i pausen før siste periode. De hadde sett episoden på video, og innrømmet å ha tatt feil. De sa unnskyld, og da er det jo greit nok, mener han.

Tror på gull

10.800 tilskuere så gjestene fra Frölunda ta ledelsen ved Magnus Kahnberg i kampens aller første minutt. De neste 58 minuttene ble målløse, men langt fra kjedelige. Begge lag hadde en rekke store sjanser, men fantastisk målvaktspill og dårlige avslutninger gjorde at det sto 1-0 til ett minutt gjensto. Da snappet Kahnberg pucken, og satte den i det tomme Djurgården-målet.

Djurgården-trener Niklas Wikegård var godt fornøyd med sin nyervervelse, til tross for tapet.

- Espen Knutsen gjorde en bra kamp. Han trenger en fire-fem kamper før han er tilbake i toppslag, sa Wikegård etter kampen.

Selv er Espen optimistisk med tanke på resten av sesongen - både for egen del og for Djurgården.

- Jeg tror dette laget er godt nok til å ta SM-gullet i år, sier Shampo. Glad for å være tilbake i Djurgården. Tapet til tross.

Svensk eliteserie ishockey torsdag (35. runde):

Djurgården - Västra Frölunda 0-2 (0-1, 0-0, 0-1)
Linköping - Färjestad 5-1 (3-0, 2-1, 0-0)
Luleå - Leksand 2-1 (2-1, 0-0, 0-0)
Malmö - Södertälje 2-1 (0-0, 2-0, 0-1)
MoDo - HV71 1-3 (1-0, 0-1, 0-2)
Timrå - Brynäs 3-2 (1-0, 2-1, 0-1)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.