*Nettavisen* Sport.

Shampo unnskylder spillerne

Vålerenga-trener Espen Knutsen under kvartfinalekampen i ishockey mellom Vålerenga og Manglerud Star på Jordal Amfi under eliteserien i ishockey mandag, som VIF vant 4-1. Foto: Kyrre Lien (Scanpix)

- Ikke lett å vite hvilken linje man skal legge seg på, mener Vålerenga-treneren.

27.10.11 22:35

STAVANGER OILERS - VÅLERENGA 5-4

Topplagene Stavanger Oilers og Vålerenga levde opp til forventningene og leverte fantastisk underholdning for de fremmøtte i Stavanger torsdag kveld.

Hjemmelaget stakk til slutt av med en knepen 5-4-seier.

Unnskylder spillerne
Tre av Vålerengas baklengsmål kom i undertall. Trener Espen Shampo Knutsen skulle gjerne unngått utvisningene, men unnskylder sine spillere.

- Vi gjør en bra match og følger taktikken vi har lagt opp, men får for mange utvisninger. Jeg må likevel unnskylde spillerne, for det er ikke lett å vite hvilken linje man skal legge seg på når dommerne også er usikre på det. Jeg skylder ikke på det, ettersom det går begge veier, sier Shampo til Nettavisen.

Den tidligere NHL-profilen mener Vålerenga kunne fått med seg poeng med litt mer hell i torsdagens kamp.

- Vi hadde kanskje fortjent et poeng, men vi møter et veldig bra lag.

Stavanger leder nå GET-ligaen med 10 poeng foran Vålerenga. Shampo tror det blir vanskelig å ta igjen serielederen.

- Det blir nok tøft i det lange løp. Stavanger har en bred og veldig god tropp. De tåler skader - det er det ikke så mange andre lag som gjør, sier Shampo.

Snakker ikke om gull
Christian Dahl Andersen storspilte for Stavanger og noterte seg for to mål og en assist. 31-åringen var strålende fornøyd etter hockeydramaet i Stavanger.

- Dette var en bra match mellom to gode lag, foran en fullsatt ishall. Det var perfekte rammer. Det er bare å nyte øyeblikket, sier Dahl Andersen til Nettavisen.

Selv om Stavanger nå leder meg ti poeng vil han ikke høre snakk om noe seriegull.

- Vi kommer ikke til å snakke om noe gull. Det er mange kamper igjen, og vi skal spille tre kamper til mot alle lagene - fire mot noen. Nå har vi ni strake seiere og vi får først og fremst se om vi klarer ti på rad.

Sammen med Tore Vikingstad, som noterte seg for to assists og ett mål, storspilte Dahl Andersen. Han er imidlertid klar på at dette ikke er noen soloprestasjon.

- Vi har veldig gode rekker og en bra keeper, et fantastisk publikum og et herlig miljø. Samholdet i laget er vår styrke, sier Oilers-helten.

Her er resten av resultatene fra GET-ligaen torsdag:

Stjernen - Frisk Asker 2-1

Manglerud Star - Storhamar Dragons 5-4

Lørenskog - Sparta Sarpsborg 5-0

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag