RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Roy Kvatningen/TV 2 Nettavisen

«Shampo» usikker til gruppefinale

Sist oppdatert:
Espen «Shampo» Knutsen er usikker til den avgjørende OL-kvalifiseringskampen mot Ungarn søndag. Et lag Norge slet med i B-VM på hjemmebane.

Etter å ha nedsablet Kina 16-2 og Serbia & Montenegro 21-0, er det kun Ungarn som står mellom Norge og retten til videre OL-kvalifiseringsspill.

Ungarn har også slått de to andre lagene i gruppen, og søndag møtes Norge og Ungarn i en ren gruppefinale i Siddishallen i Stavanger. Taperen av kommer garantert ikke til OL, vinneren har fortsatt muligheten.

Shampo har spilt begge de to første gruppekampene for Norge, men nå er han usikker på om det blir spill mot Ungarn – et lag Norge slet med under B-VM på hjemmebane i april. Norge til slutt 6-4, men de norske iskrigerne lå under i store deler av kampen.

Også da uten Shampo på isen.

- Nå føles det «så der», sier Shampo til TV 2-Sporten.

Selv regner han med at det er 50 prosent sjanse for at han spiller. Den siste måneden har Djurgården-proffen slitt med en nakkeskade som gir ham migrene.

Også Henrik Aaby er svært tvilsom til kampen søndag. Til TV 2-Sporten sier Aaby at han ikke tror han blir klar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere