*Nettavisen* Sport.

Shaq - en stjerne blant stjerner

Foto: SCANPIX/EPA/JACK SMITH

Han måtte starte All Star-kampen på benken, men da Shaquille O'Neal kom på banen, viste han hvem som er NBAs største stjerne.

16.02.04 12:53

WESTERN CONFERENCE - EASTERN CONFERENCE 136-132: For andre år på rad måtte Shaquille O'Neal innfinne seg med at han startet på benken i en All Star-kamp.

Startet på benken
Basket-fansen, som bestemmer hvem som starter, hadde stemt frem Houston Rockets' Yao Ming fremfor Shaq.

Men det gjorde Los Angeles Lakers-stjernen bare enda mer skjerpet. Da han fikk sjansen, ville han bevise hvem som er den store stjernen i Staples Center i Los Angeles.

Han dominerte under begge kurvene, og fikk publikum i ekstase med noen solide dunker. Shaq stoppet ikke før han hadde satt 24 poeng i kurven og plukket ned 11 returer.

- Jeg er vel egentlig ikke kjent for å komme inn og overta showet i en All Star-kamp. Men jeg sa til meg selv at det er ingen som utmerker seg, så jeg får bare ta sjansen og forsøke, sier han etter kampen.

Best for andre gang
Men han var ikke alene om å storspille for Western Conference. Lagkameraten fra Lakers, Kobe Bryant, og San Antonio Spurs-stjernen Tim Duncan viste seg også fra sine beste sider.

Da sluttsignalet lød, sto det 136-132 til Western Conference på lystavlen, og Shaq fikk bestemannspremien. Dette var andre gangen i karrieren han fikk denne.

Jamal Magloire ble mestscorende for Eastern Conference med 19 poeng.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.