Gå til sidens hovedinnhold

Shearer frir til Newcastle

Newcastle vil ha erfaring. Det har ikke Alan Shearer.

Etter at Sam Allardyce fikk sparken som manager i Newcastle, har ryktene på sedvanlig vis florert i engelsk presse. En rekke navn er blitt nevnt som potensielle nye managere, og Alan Shearer er en av dem.

- Kan gjøre jobben
Så langt har ikke Shearer kommentert ryktene.

Nå gjør han det.

- Et par dager etter at Sam Allardyce fikk sparken, fikk jeg en telefon fra klubben som sa at de ønsket seg en manager med erfaring. Det utelukket meg. Men det jeg kan si, er at hvis du vil ha noen til å få opp trykket i garderoben og få spillerne organisert, så tror jeg at jeg kan gjøre jobben. Men hvis de likevel vil ha en med erfaring, så er ikke jeg rett mann, sier han til The Sun.

Han forstår imidlertid og respekterer klubbens standpunkt.

Klar til å ta en prat
- Men for meg handler det om den erfaringen du samler rundt deg. Det er mange som har tatt på seg store klubber i sine første managerjobber, og samlet masse erfaring rundt seg. Hvis de hadde spurt meg om å ta en prat med styreformannen angående den ledige jobben, så ville jeg gjort det, sier Shearer videre.

Shearer er fansens favoritt til å bli klubbens neste manager. Blackburn-boss Mark Hughes og tidligere Liverpool-manager Gerard Houllier er også brennhete kandidater, skal man tro engelsk presse.

Klikk her for flere fotballnyheter
Her får du full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter sendt til deg på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.