RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

Shearer imponert av Vålerenga

Sist oppdatert:
Alan Shearer ble imponert over Vålerenga i onsdagens UEFA-cupkamp, men insisterte på at han ikke ble overrasket over at Newcastle fikk så hard motstand.

NEWCASTLE - VÅLERENGA 3-1: - De presset oss steinhardt, men det overrasket meg ikke at de greide seg så bra selv her på St. James’ Park. I første omgang var de klart best, sa Shearer til NTB etter å ha hjulpet Newcastle til åttedelsfinale i UEFA-cupen.

Spissen scoret kampens første mål i 3-1-seieren.

Bobby Robson lettet
Shearers manager, sir Bobby Robson, var lettet etter at laget hans slet seg videre.

- Vi spilte fryktelig i første omgang, og kampen var i smeltedigelen. Vi visste at vi måtte heve oss i 2. omgang for å gå videre, og det gjorde vi. Da hang vi bedre sammen og viste bedre innstilling, sa han.

- Men vi er lykkelige over å ha greid det.

Han er klar over at det ikke blir flere på papiret "lette" motstandere. Torsdag er Newcastle i 4. rundetrekningen som omfatter fire spanske, tre franske, to engelske, to italienske, ett belgisk, ett nederlandsk, ett portugisisk, ett skotsk og ett tyrkisk lag.

- Vi vet at det bare er klasselag igjen i turneringen nå. Vi vil ikke snakke om hvor langt vi kan nå, bare om neste kamp. Vi gleder oss til trekningen, sa Robson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere