RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

Shearer og Newcastle i 100

Sist oppdatert:
Newcastle scoret torsdag sitt 100. mål i e-cup-sammenheng. Jubileumsmålet ble selvsagt satt inn av målmaskinen Alan Shearer.

NEWCASTLE - DINAMO TBILISI 2-0 : Graeme Souness startet kampen med Alan Shearer og Patrick Kluivert på topp, og med Craig Bellamy og Laurent Robert i svært offensive vingroller.

Det trekket fungerte.

Newcastle spilte suveren angrepsfotball, og var uheldige som ikke scoret mer enn to mål i kampen.

De kunne imidlertid glede seg over 100 scorede mål i Europa-cupsammenheng. Den scoringen satte selvsagt Alan Shearer inn.

Etter 38 minutters spill var den engelske målmaskinen på pletten og satte inn 1-0-ledelse. Han kunne samtidig juble for «Magpies» 100. e-cupmål.

I andre omgang var det kun ett spørsmål om hvor stor Newcastle-seieren skulle bli. Men det ble med Craig Bellamys scoring etter 56. minutters spill.

Ronny Johnsen signerte for sent for Newcastle til å kunne delta i e-cupen, og var dermed nok en gang ikke å finne i troppen. Newcastle topper etter torsdagens 2-0-seier UEFA-cupens gruppe D med to strake seiere.

Resultater UEFA-cupen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere