SHEFFIELD UNITED - WOLVERHAMPTON 1-0

Lenge så det ut til å være selve definisjonen på et 0-0-oppgjør i Premier League, men på overtid av overtiden dukket en Sheffield United-stopper opp og stanget inn vinnermålet for Sander Berges lag.

Tam førsteomgang

Det var en tett og jevnspilt batalje vi fikk servert fra Bramall Lane før pausen.

Begge lag spilte med høy intensitet innledningsvis i omgangen, og pasningsspill og kombinasjoner ble noe påvirket av dette. Det var flere gode halvsjanser, som aldri helt utviklet seg til noe mer.

Ruben Neves hadde et frekt frisparkforsøk i tverrliggeren, og Sander Berge vartet opp med en strøken gjennombruddspasning, som lagkameratene ikke klarte å kapitalisere på.

Les også: - Han var på bedringens vei

Det ville også vært en overdrivelse å si at det umiddelbart tok helt av etter pausen heller.

Skryt til Sander Berge

Billy Sharp fikk pirket ballen i mål tidlig i omgangen, men det var aldri tvil om at han var i offside i den situasjonen. Sheffield United var kanskje det beste laget etter en drøy time, men slet - i likhet med sin motstander - med å komme til de store sjansene.

Les også: Sørloth og Trabzonspor tapte terreng i gullkampen

Bortelaget kom til noen halvsjanser utover, men det ble også med det.

Derimot fikk Sheffield stanget inn vinnermålet på overtid av overtiden, og det var John Egan som avgjorde det hele med et kontant hodestøt etter et godt slått hjørnespark.

- Et hodestøt som sender Chris Wilder rett inn i euforien, sa TV 2s kommentator.

Sander Berge kom altså ikke på scoringslista i denne runden, men på Twitter får han skryt av flere Sheffield United-supportere, inkludert denne podkasten som dekker Premier League: