Sheffield United har satt i gang en intern etterforskning, for å komme til bunns i hva som har skjedd, etter at en video, som tilsynelatende viser Ollie McBurnie angripe en annen mann, ble delt på Twitter.

Klubben etterforsker

Personen, som angivelig er McBurnie, kommer gående mot vedkommende som filmer ham, før mobilen faller i bakken og McBurnie tråkker på den.

Deretter går han tilsynelatende til fysisk angrep på personen som filmet ham.

BBC-journalist Simon Stone og flere øvrige engelske medier videreformidler en kort pressemelding fra Sheffield United:

- Ledelsen i Sheffield United er klar over videoen som sirkulerer i sosiale medier og etterforsker saken for øyeblikket, melder klubben.

Er fratatt førerkortet

24-åringen, som for tiden er ute med skade, har også tidligere havnet i trøbbel utenfor banen. Ifølge The Mirror ble han i juli i fjor fratatt førerkortet i 16 måneder for fyllekjøring. Han fikk i tillegg en bot på 28.500 pund.

Den skotske landslagsspilleren har kun scoret ett Premier League-mål denne sesongen for Sheffield United, som allerede er klare for nedrykk til Championship.

McBurnie er født i Leeds og representerte Leeds United som barn, før ferden gikk videre til Bradford

I 2015 ble han hentet til den daværende Premier League-klubben Swansea. Siden ble han lånt ut til Newport County, Bristol Rovers og Barnsley, før han fant veien til Sheffield United.