*Nettavisen* Sport.

Sheringham i 700

Foto: Reuters/Scanpix

Teddy Sheringham spilte sin 700 seriekamp, men maktet ikke å hjelpe West Ham til seier mot Watford.

23.08.06 00:44

WATFORD - WEST HAM 1-1: (se nederst for spillerbørs)

Med 1-1 mot Watford overtok West Ham ledelsen i Premier League. De fikk imidlertid en knalltøff kamp av Watford.

Det nyopprykkede laget var uheldige som tapte mot Everton i serieåpningen, og startet også best tirsdag. Taktikken handler noe forenklet om å raskest mulig få den inn i motstanderens felt.

I 1. omgang lyktes de mye med det, men kom ikke nærmere enn Marlon Kings stolpetreff.

Etter hvilen fikk West Ham mer kontroll over kampen, og det var derfor noe overraskende da King satte inn 1-0 for hjemmelaget etter en drøy time. Ashley Young serverte King på 16 meters hold, og storscoreren dunket ballen forbi Roy Carroll.

Hjemmefansens jubel stilnet imidlertid raskt.

Kun to minutter etter 1-0-målet utliknet West Ham. Paul Konchesky, som spilte bra, la inn til Bobby Zamora som kneet ballen fordi Watfords innleide Manchester United-keeper, Ben Foster.

Like etter sendte West Ham-manager Alan Pardew inn 40 år gamle Teddy Sheringham, og sistnevnte fikk dermed sin 700. seriekamp. Han maktet imidlertid ikke å hjelpe West Ham til seier i jubileumskampen, og det hele ebbet ut med 1-1.

- Bryr meg ikke om hva folk sier
- Vi spiller på det vi kan og hvis det opprører noen, så bryr jeg meg overhodet ikke. Hvis folk ikke liker måten vi spiller fotball på, så betyr det likevel ingenting. Vi kommer uansett til å fortsette å spille sånn, sier Watford-manager Adrian Boothroyd.

- Og folk snakker om at vi må tilpasse oss Premier League. Slik jeg ser det så er det Premier League som må tilpasse seg oss, sier han videre.

West Ham-manager Alan Pardew skrøt av hjemmelaget.

- Hadde jeg vært nøytral så ville jeg nok sagt at Watford fortjente å vinne. Jeg fryktet at vi møtte dem på feil tidspunkt, og sant nok - de gjorde det fryktelig vanskelig for oss, sier Pardew.

Se her for komplett kampfakta med lagoppstillinger.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.