Teddy Sheringham, mannen som startet opphentingen og leverte den målgivende pasningen til Ole Gunnar Solskjærs legendariske seiersmål i Champions League-finalen mot Bayern München i 1999, er ikke i tvil:

Ole Gunnar Solskjær er nå nødt til å vinne noe med Manchester United denne sesongen, eller så er han trolig historie som manager i klubben.

- Uten tvil er det press på ham for å vinne noe i år. Hvis han ikke gjør det, kjenner han skriften på veggen, sier Sheringham til Daily Mail.

Les også: Mandagens Premier League-rykter

- Kjenner bare United

Den tidligere Tottenham- og Manchester United-spilleren mener 130 millioner pund brukt på nye spillere i sommer, øker presset ytterligere på Solskjær.

- De har gjort store signeringer med Varane og Sancho. Det ville vært nok, men så blir Ronaldo tilgjengelig. Nå har Ronaldo hentet ham og trenger å vise resultater.

55-åringen mener hans tidligere lagkamerat har gjort en brukbar jobb som manager, men mener det nå er dags å bidra til pokalsamlingen på Old Trafford.

- Ole er fortsatt en ung manager, og han får mer og mer erfaring mens han jobber. På toppnivået kjenner han bare United, og det er en vanskelig jobb å forlate. Jeg mener han gjør fremgang, men han må ta det til neste nivå.

- Jeg tror alle vil at han skal gjøre det bra fordi han er en Manchester United-legende. Det gir ham litt pusterom, men du må ta vare på det. Han må vinne noe. Det er ikke rakettforskning.

Tar Ferdinand i forsvar

Han tar også Rio Ferdinand i forsvar, etter at den tidligere United-stopperen tidligere denne sesongen har ytret seg noe kritisk mot United under Solskjærs ledelse.

- Ole har en jobb å gjøre, men alle har sin mening. Rio jobber for BT Sport og må si det han mener. Det er ikke vondt ment mot Ole. Rio blir spurt om meningen sin. Du kan ikke bare si «Ole er fantastisk, han er den beste i verden». Folk ville sagt «er du gal? Han har ikke vunnet noe». Fergie fikk også oppleve det i United.

Onsdag får Solskjær muligheten til å revansjere sitt første finaletap som United-manager når Villarreal, som vant Europa League-finalen mot United i sommer, er motstander i Champions League.

Til helgen kommer Rafa Benitez og Everton på besøk til Old Traffod klokken 13.30 lørdag.