RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siem møtte Siena-ledelsen

Sist oppdatert:
VIFs sportsdirektør Kjetil Siem har hatt et møte med Siena-ledelsen i dag med tanke på Tore André Flos framtid.

Siems reise er kommet i stand slik at VIF-ledelsen kan få klarhet i om det er noen vits i å fortsette jobben med å hente nordmannen til Vålerenga.

- Vi har hatt ett møte, og skal ha ett møte til senere i dag. Disse samtalene er kommet i stand for å sondere om det i det hele tatt er vits i å gå videre på saken. Etter det første møtet er jeg sterkt usikker på det, sier Kjetil Siem til TV 2 Nettavisen.

- Men vi skal som sagt treffes en gang til i dag, og dersom det skulle gå i en annen retning enn det har gjort til nå, så involverer vi Tore André. Siena-ledelsen har lagt fram hvordan de ser på saken. Og da kan vi fastslå at vi er i en helt annen verden, sier Siem videre.

Tore André Flo har fortsatt kontrakt med den italienske klubben, men han har kommet med sterke signaler som tyder på at han vil vekk. Fredag scoret han imidlertid to mål for klubben da Roma ble slått 2-1.

- Siena-ledelsen har ikke unngått å poengtere scoringene i løpet av samtalene. Men vi lever som sagt i en annen verden.

- Er det aktuelt å betale overgangspenger for Flo?

- Det kommer helt an på hvordan det ser ut. Først og fremst må vi jo finne ut om det er grunnlag å gå videre, poengterer Siem.

Etter nok et møte fant VIF-direktøren det formålstjenelig å sette seg i en bil, og reise til Siena. Der møter han trolig Tore Andre Flo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere