RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tor Richardsen (Scanpix)

Siem vil flytte en hel serierunde

Sist oppdatert:
Hengekampen mellom Molde og Vålerenga skaper hodebry. Kjetil Siem ønsker å flytte hele nest siste serierunde.

- Hvis vi spiller mot Molde på søndagen (23. oktober), kan hele den nest siste runden flyttes til onsdagen (26.), sier Vålerenga-direktøren til aftenposten.no.

Ønsket kommer som følge av Vålerengas tette kampprogram. Siem mener det blir feil hvis Vålerenga, som det eneste topplaget, må spille kamp bare tre dager før siste serierunde.

Informasjonssjef Roger Solheim i fotballforbundet avviser ikke tanken.

- Det viktige er at avslutningen på sesongen blir mest mulig lik for alle lagene, iallfall de to siste serierundene, sier Solheim.

Det gjør derimot Start-direktør Erik Solér.

- Det vil naturligvis være en klar fordel for Vålerenga å kunne avvente resultatet av denne kampen til så nær serieavslutning som mulig. Vi har forståelse for et tett kampprogram for Vålerenga, men vi kan ikke la dette gå utover den idrettslige frie konkurransesituasjonen til de andre lag som kjemper om medaljer i eliteserien. Vi har også fått en klar tilbakemelding fra Molde som ønsker kampen gjennomført så snart som mulig, skriver Start i et brev til fotballforbundet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere