Gå til sidens hovedinnhold

Sier det pang igjen?

Med over 20 000 innspilt på Forus tirsdag, er det vind i seilene igjen for Sportspills travredaksjon forut for Bjerkes V65-kjøring onsdag.

En ny spennende onsdag står for tur på travfronten, og de norske spillerne kan varme opp med lunsjtrav til Romme i Sverige med V5/V4 og DD-spill, før det hele fortsetter med V5-spill til Charlottenlund i Danmark på ettermiddagen.

På kvelden er det som vanlig V65/V5 og DD-spill til landets hovedbane som gjelder (i tilleg kan de norske spillerne spille til DD-løpene på Solvalla), og vi har V4-tips til Romme samt selvsagt tips til Bjerke denne onsdagen.

I lunsjen på Eksilstuna på mandag fikk de som spilte DD-forslaget på 200 kroner flotte 1452 kroner tilbake, og i lunsjen på Bjerke i går tirsdag ble det 868 kroner tilbake for 200 kroner i DD-spillet.

På Forus på kvelden ble det levert flotte tips fra Sportspill (Kurt Leirvåg), og V65-bankeren Kolbergs Lillefot satt som et skudd. Vi måtte dog nøye oss med fire femmere på storbongen (1864 kroner tilbake), men vårt største V5-forslag (1470) suste inn til en utbetaling på flotte 18 305 kroner!

Speeder ned samtlige til slutt?
Vi synes det ligner en skreddersydd oppgave for 9 Moe Brage i eliteløpet for de kaldblodige i den tredje avdelingen i kveld, og med to løp i kroppen etter lang pause, tror i hvert fall vi at den svært speedige 11-åringen legger dette feltet på rygg til slutt. Han kan sitte sist ut i oppløpet, men likevel vinne (veldig speedig denne krabaten).

Tung i kroppen første gangen ut, men vi synes han så langt spenstigere ut ved tredjeplassen på fine 25.7 full vei i den siste starten. Fullførte strålende den dagen, og kusk Eirik Høitomt var veldig fornøyd. Det ser således ut til at formkurven kun peker en vei, og det er opp (på vei mot toppform nå).

Han elsker dagens forutsetninger med sprint og bakspor, og han har en fryktinngydende statistikk å vise til på Bjerke i lignende løp som dette. Vunnet fire av de fem siste, og han gikk fine 22.7 ved den siste triumfen med innlagt galopp fra start i den fjerde siste starten. Vi bankerspillte hesten den gangen, og han får fornyet tillit av oss i kveld.

Vår rangering V65-3: A: 9 B: 3-5 C: 6-1-2-4-7-8

PS!Nederst i denne artikkelen finner dere vårt store abc-system i V65 på 2376 kroner, og alle de fire kupongene kan dere få kjøpt der!

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.00
DD kl. 20.25

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-1, 2640 meter voltestart
Vi tror tre hester gjør opp om seieren i dette flotte stayerløpet for varmblodshester i V65-1, og fra tet er 12 Megamuscle snakk om hesten å fange til slutt. God fra start på voltestart, og vi tror trener og kusk Frode Hamre kjører seg tidlig til tet. Takler distansen, og med en rolig førsterunde blir han vond å slå.

4-åringen fikk som forventet et tøft løp i den siste starten fra spor åtte på en sprint, og vi synes han fullførte flott til fjerde på 14.9 da. En tøff utfordrer til slutt kan dog 11 Laugh At My Face vise seg å bli, og dersom sistnevnte har tak i favoritten ut i oppløpet, kan fort Malmin-traveren bokføre årets første triumf.

5-årshoppa har gått strålende løp i hele vinter, og innsatsen til sølv på sterke 16.7 over 3120 meter i den siste starten var av den solide sorten. En joker i leken kan 8 Underpaid Hanover være snakk om, og han er latterlig lite spilt med sine 6 % Han er herdet i tøffe lag, og i den siste starten satt han bom fast til slutt.
Vår rangering V65-1: A: 12 B: 11-8 C: 5-9-10-14-15-13-7-6-4-3-2-1

Annonse: Grøstad lanserer Hamre-dødaren i V65-1 og byr på en ordentlig frekkis.

V65-2, 2100 meter autostart
Det er flott kvalitet på en rekke av deltagerne i dette varmblodsløpet for de stallansatte i V65-2, og vi setter 3 Zeppelin Boko fremst. 7-åringen så serk ut ved triumfen på 15.8 over en sprint i den nest siste starten, og i den siste starten var det en fremskutt plassering om gikk fløyten på en galopp i den siste svingen.

Strålende form holder 7 Pole Position U.S. (solid til tredje på 15.8 full vei i den siste starten), og dersm det klaffer litt i fra et litt kinkig spor for 6-åringen, ja så kjemper han om seieren (kusk Herman R. Tvedt har dog kun vunnet et løp i år). Helt perfekt til i løpet står 2 Pastthegate, og 6-åringen holder flott form.

Han fikk femte i et tøft langløp i den siste starten, og kusk Magnus T. Gundersen viser stadig flotte takter i sulkyen (vunnet tre av fire kjørte løp). Flott form i monte i ny regi i det siste har 9 K.N. Wind vist (vant lett på 16.5 full vei sist), og vi må ikke glemme at 8-åringen gikk flere strålende løp foran sulky i fjor vinter.
Vår rangering V65-2: A: 3 B: 7-2-9 C: 8-6-1-4-5-11-12

HTML EMBED

V65-4/V5-1, 2600 meter autostart
Vi synes dette stayerløp et for kaldblodshester i V65-4 ser litt åpent ut, og vi tyr da til bred gardering. Lekkert til står 1 Drømmina, og vi ser ikke helt bort i fra at 10-årshoppa forsvarer sitt innerspor. Hun leverte en strålende innsats til tredje på 28.5 full vei i den nest siste starten, men sist var hun ikke som best.

Således litt variabel, men på en god dag kan hun lede rundt om (hun har gått flere sterke langløp før). Vi tror 8 Lustra Eldar trekker fordel av den lange distansen, og 6-åringen gikk godkjent til fjerde på 29.2 full vei sist (lite spilt med sine 7 %!). Sterk er også 11 Hvalstad Hugin, og vi tror formen er sterkt stigende på ham.

Han leverte en solid opphentning til fjerde på 29.1 på en uppassende kort distanse sist, og han er vel lite spilt med sine 7 % i kveld. Variabel er 2 Røste Lill, og vi er litt skeptiske til den lange distansen på henne. Fin form er det på 6 Horgen Sverre og 7 Hornmo Blessen (løftet seg flere hakk), og begge krysses tidlig.
Vår rangering V65-4/V5-1: A: 1 B: 8-11-2-6-7 C: 3-9-4-5

Annonse: Øivind Grøstad byr på en stjernesmell fra arkivet i V65-4 på Bjerke i kveld.

V65-5/V5-2/DD-1, 1640 meter voltestart
Et flott sprintløp for kaldblodshester i relativt høyt grunnlag venter oss i V65-5, og vi synes tre hester skiller seg litt ut. Vi har sjelden sett 8 Alm Kiwi så spenstig og lett i kroppen som ved triumfen på 28.2 full vei i årsdebuten, og med løp i kroppen etter lang pause er han normalt ikke noe dårligere til kvelden dyst.

Står litt sjanseartet til, men dersom kusk Lars A. Kolle finner en luke ned startsiden, tror vi på en topp vinnersjanse. Forbedret med løp i kroppen etter lang pause er trolig også 4 Solvang Balder, men sporet er ikke gull. Han fikk tredje på 28.7 over aktuell distanse i årsdebuten, og dette er snakk om en seiersmaskin.

Vant hele 10 løp i fjor, og med feilfri avgang, skal det kunne dreie seg om en solid vinnersjanse. Vi er litt usikre på om 1 Ulsrud Ulf klarer å forsvare sitt innerspor (6 Hvindjerven kommer fort utenfra), men dersom han gjør det, må han regnes tidlig. Formen er fin, og sist fikk han sølv på 29.4 full vei bak gode Norheim Jærv.

Vår rangering V65-5/V5-2/DD-1: A: 8 B: 4-1 C: 6-3-10-12-7-9-11-2-4

V65-6/V5-3/DD-2, 2100 meter autostart
Vi synes fire hester skiller seg klart ut i dette varmblodsløpet som avslutter denne V65-rebusen, og formbomben i løpet er 12 Giant News snakk om. 5-åringen speedet inn til seier på fine 18.2 full vei i Skien i den siste starten på lette bein, og med litt tempo på løpet, tror vi Holm-traveren feller samtlige til slutt.

En spennende start etter lang pause gjør 5 Eck Episode, og det kan være slik at Killingmo-traveren leder rundt om. 5-åringen har alt for lite penger på seg i forhold til faktisk kapasitet, og treneren pleier å ha stallhestene vel forbredt når de sendes til start. Gikk prøveløp på enkle 20.0 full vei, men han skal trene bra.

Tilbake etter lang pause kommer 1 Windmaster, og dersom formen er sånn noenunde inntakt etter litt hvile og vintertrening, skal 5-åringen kunne kjempe som seieren i kveld (han gikk strålende løp på slutten i fjor). Vant i den siste starten fra tet gjorde 11 Ultimate Rock, og han kjemper trolig langt fremme igjen.

Vår rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 12 B: 5-1-11 C: 7-4-2-6-9-8-3-10

V5-4, 2100 meter autostart
Et herlig varmblodsløp i høyt grunnlag støter vi på i den fjerde avdelingen i V5-spillet, og det er i grunnen merkelig at dette løpet ikke er innenfor V65-rammen. Løpet teller ikke mer enn ni deltagere, men det er form og høy klasse på de fleste av dem. Nydelig til står 2 Millstone, og vi tror han vinner i kveld.

Som forventet litt tung i kroppen etter en mindre pause i den siste starten, men innsatsen til sølv på fine 15.5 full vei i fra "dødens" var uansett av den solide sorten. Den storvokste krabaten er trolig forbedret med løp i kroppen, og vi tror trener og kusk Per Johansen kjører seg relativt tidlig til tet denne gangen.

Da bli han i så fall ikke lett å slå, og vi bankerspiller den flotte Ganymede-sønnnen. Etter lang pause skal trolig 6 Princess Wine (kjapp i vei) ha en rygg å gå i, og da tror vi veien til tet blir billig for favoritten i kveld. Vant sprettlett i fra den posisjonen i den nest siste starten på 15.5 full vei, og vi tror på dacapo i kveld.

Vår rangering V5-4: A: 2 B: 6-7-4-3-1-9 C: 5-8

V5-5, 2140 meter voltestart
Et litt småskummelt kaldblodsløp i lavt grunnlag avslutter denne V5-rebusen, og vi synes bred gardering virker som en fornuftig løsning. Vi tror 7 Kule Klinken piler til tet i kveld, og med en tilsvarende innsats som ved andreplassen på 32.4 full vei i den tredje siste starten, ja så er han seiersaktuell i et løp som dette.

En svært spennende start etter lang pause gjør 9 Friggtor, og 4-åringen må krysses på alle bonger. Viste lovende takter i fjor som 3-åring, og som best gikk han da fine 30.5 full vei. Det er intet å utsette på kapasiteten til 10 Steinrig, men 5-åringen er håpløst usikker. Kan vinne feilfritt, men raden er full av galopper.

Det er ikke sikkert at det hjelper med Eirik Høitomt opp i kveld, men han får stå som en outsider. Av de bedre bør 4 Mjølner Birken være (går foreløpig litt med håndbrekket på), mens formsterke 1 Haugestad Jon er snakk om en opplagt vinnerkandidat (han gikk godt til fjerde på 33.1 full vei sist med innlagt galopp).

Vår rangering V5-5: A: 7 B: 9-10-4-1 C: 11-12-8-2-6-3

Stort abc-system i V65!
Innleveringspris, kr. 2376.- (over fire bonger)
Stamme 6048 rekker (3*9*1*8*7’4)
8-11-12
A: 3 B: 2-7-9 C: 1-4-5-6-8
9 Moe Brage
A: 1 B: 2-6-7-8-11 C: 3-9
A: 8 B: 1-4 C: 3-6-10-12
1-5-11-12

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V65!

Utfylling:

Bong 1, kr. 672.- (a*abc*abc)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 672.- (bc*a*abc)

HTML EMBED

Bong 3, kr. 672.- (bc*bc*a)

HTML EMBED

Bong 4, kr. 360.- (b*b*b)

HTML EMBED

Lykke til!

Kommentarer til denne saken