RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sier nei til Bundesliga

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Vegard Forren vil ikke til Hoffenheim nå.

MOLDE - AALESUND 0-0:

AKER STADION (Nettavisen): Vegard Forren har regjert i Molde-forsvaret i sin første sesong som tippeligaspiller. Storspillet har ført til at utenlandske klubber har fattet interesse for 20-åringen som spilte andredivisjonsfotball for KIL/Hemne for kun to år siden. Mest lysten på Forren har tyske Hoffenheim vært.

Allerede 8. juli kunne Nettavisen avsløre at bundesligaklubben og Molde langt på vei var enige om en overgangssum på nærmere 20 millioner kroner. Mye av innholdet i Forrens kontrakt skal det også ha vært enighet om.

I mandagens kamp mot Aalesund kikket Hoffenheim nok en gang på Forren. Men hovedpersonen selv er lunken til et utenlandsopphold – i hvert fall for nå.

- Kan bli for tøft
- Jeg har kontakt med Hoffenheim gjennom min rådgiver (Sverre Mauseth red.anm.), men slik situasjonen er i dag, sier jeg nei til et eventuelt tilbud fra klubben, sier sindige Forren.

- Hvorfor vil du si nei til en klubb som Hoffenheim?

- Jeg trives utmerket i Molde både på og utenfor banen. Jeg er redd for at det kan bli for tøft å flytte ned dit alene, innrømmer en kledelig beskjeden Forren.

Ett eller to år i Molde
- Jeg blir nok i Molde ett eller to år til for å utvikle meg videre, så er jeg klar for å ta steget videre til en enda større klubb. Det er det jeg har lyst til, sier Forren til Nettavisen

- Men du vil garantert tjene mer i Hoffenheim enn i Molde. Frister ikke det?

Forren må ta seg en liten tenkepause før han svarer:

- He he, jo. Jeg får høre hva Hoffenheim har å si, men utgangspunktet er at jeg blir her i Molde.

Udinese så Biram Diouf
Vegard Forren var ikke den eneste Molde-spilleren som var i søkelyset av utenlandske klubber i kveld. Den italienske klubben Udinese virker ikke å være ferdig med sin handel i Norge. I kveld kikket de nærmere på Brann-aktuelle Mame Biram Diouf.

- Jeg visste at klubben var her for å se meg spille. Det er hyggelig at Udinese kommer hit for å se meg spille, sier senegaleseren.

Udinese ble kanskje ikke alt for imponert over Biram Dioufs effektivitet foran mål, men han var likevel god mot Aalesund med sin bevegelighet og ”sult” foran boksen.

- Jeg føler litt presset når de kommer for å se meg, men slik er fotballen. Jeg har kontrakt med Molde og forholder meg til den. Kanskje eller kanskje ikke vil noe skje, sier en hemmelighetsfull Biram Diouf.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere